Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος: Δεκτές οι πέντε από τις 6 παραιτήσεις. Κρατάει ΓΕΡΑ την καρέκλα του ο Βορίδης με ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ!Θα πάρει Υφ. τον ΑΔΩΝΙ;


«Ιστορικής σημασίας η υπερψήφιση του προγράμματος»«Χωρίς τις προαπαιτούμενες ενέργειες δε μπορούν να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα για την έγκριση του προγράμματος» δήλωσε απευθυνόμενους προς τους υπουργούς ο Λουκάς Παπαδήμος, ανακοινώνοντας ότι Βενιζέλος και Κουτρουμάνης είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθούν το από πού θα περικοπούν τα 325 εκατ. ευρώ που λείπουν για να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλά και για να ξεκινήσει το PSI.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας αλλά και δύσκολη για τους βουλευτές την υπερψήφιση του νέου οικονομικού προγράμματος και τόνισε ότι «πολλά βήματα πρέπει να γίνουν ακόμα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες».
Παράλληλα ο κ. Παπαδήμος ανακοίνωσε ότι αύριο θα υπάρξει διϋπουργική σύσκεψη για να εξεταστούν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας καθώς και τις οικονομικές συνέπειες, ενώ ενημέρωσε τους υπουργούς ότι έκανε δεκτές τις πέντε από τις έξι παραιτήσεις της περασμένης εβδομάδας, καθώς ο υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης παραμένει μέλος της κυβέρνησης.

4 σχόλια:

  1. Εσενα σκεφτεται να παρει σιδερη..αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που παραμένει...γιατί ΔΕΝ θα γίνει το τέμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραμενει για να τελειωσει τις δουλειες με τον Μπομπολα (διοδια, ΚΤΕΟ, Μετρο κλπ).

    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ; ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...το μπατσοκ ειναι 'δω ενωμενο εβραϊκο!!παντοτε φροντιζε τους εβραιογλυφτες!αχαχαχαχαχαχαχ!!!ετσι αργυρουκο; εσυ θα το ξερεις καλα αυτο φανταζομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive