Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ποιός υποδέχθηκε τους '' Πατριώτες'' του ΛΑ.Ο.Σ στην Ν.Δ ; Ο Τασούλας... Ποιός ειναι ο Τασούλας ;


συνεντευξη, εισαγγελεας, υποθεση, εφημεριδες
Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ! Γνωστός στους Κηφισιώτες ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Κ.Τασούλας. Τέως δήμαρχος Κηφισιάς που είχε εμπλακεί στην υπόθεση με την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος Αλάσκα και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη και αυτός κρύφτηκε πίσω από την βουλευτική ασυλία.
Σήμερα με συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα προεξοφλεί πως δεν θα επιτρέψει ο Σαμαράς στους 21 διαγραφέντες να επιστρέψουν στην ΝΔ.... Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως καθημερινά τους τηλεφωνούν άνθρωποι του προέδρου της ΝΔ... και τους παρακαλάνε λέγοντας τους να μην κάνουν καμία κίνηση διότι σε λίγες μέρες θα βρει φόρμουλα και θα τους επαναφέρει. (οι περισσότεροι δεν το επιθυμούν). Σε λίγες μέρες που κάποιους από αυτούς θα τους επαναφέρουν να δούμε τι θα μας λέει ο Τασούλας. Μεγάλος πολιτικός Καραγκιόζης ο τύπος! Σ΄αυτόν Κύριοι του ΛΑ.Ο.Σ πρώην Πατριώτες  Βορίδη και Γεωργιάδη κλίνατε το γόνυ και σας υποδέχθηκε στην Συγγρού ; Να τον χαιρόσαστε...Ρε Μάκη απο πότε τον ξέρεις ; κάτι μου θυμίζει αλλά θα το που ...θα πάει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive