Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΟΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΕΕ


















ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού   
Σας  γνωρίζουμε  ότι  σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 20-02-2012 πραγματοποιήθηκε   συνάντηση  του  Γραμματέα  Συνδικαλισμού  κ. Κανελλόπουλου Γ. με το Δ.Σ. των εργαζομένων  στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΕΣΤΙΑ.
Παρευρέθηκαν   : To μέλος της Γραμματείας  Συνδικαλισμού ΛΑ.Ο.Σ κ. Χριστόπουλος Γιάννης .
Τους εργαζόμενους εκπροσώπησαν :   η Αντιπρόεδρος κ. Αργυροπούλου Α. ο Γεν. Γραμμ. κ  Τσαμαδός Δ. και τα μέλη του  Δ,Σ. κ. Μπαλτατζής Δ. ,Σωτηρόπουλος Θ.  και Αθανασίου Γ.
Συζητήθηκαν...
θέματα σχετικά με την λειτουργία του Οργανισμού, το μέλλον των εργαζομένων  για την συνέχιση του  προσφερόμενου έργου στους δικαιούχους .
Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ με αποκλειστικά έσοδα από τις εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων διατηρεί 25 ιδιόκτητους βρεφονηπιακούς σταθμούς με 2000 παιδιά, προσφέρει δωρεάν διακοπές σε δικαιούχους της κάθε χρόνο, πραγματοποιεί  δωρεάν εκδρομικά προγράμματα και διαθέτει  εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων (750.000 δικαιούχοι).
Όλα αυτά συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην καλυτέρευση της  ποιότητας της ζωής μας  και βελτιώνουν σημαντικά τα οικονομικά αποτελέσματα χιλιάδων επιχειρήσεων(2.700 ξενοδοχειακές, 150 θεατρικές,900μεταφορικές,3.000επισιτιστικέςκ.α.)που συνεργάζονται με τα  προγράμματα και εξασφαλίζουν 4.000.000 διανυκτερεύσεις όλο το  χρόνο.
Η ακίνητη περιουσία του Οργανισμού  (173 κτήρια, οικόπεδα κ.λ.π.) υπολογίζεται περίπου στα 2 δις ευρώ.
Από την πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ. ο κ. Κανελλόπουλος  τόνισε  ότι   :
 «Eίμαστε  αντίθετοι με το σημερινό ΜΝΗΜΟΝΙΟ που επιβάλλει το κλείσιμο των Οργανισμών Πρόνοιας  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης .
Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ που δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό ούτε με ένα ευρώ πρέπει να συνεχίσει να επιτελεί το κοινωνικό της έργο προσφοράς  σε εκατομμύρια ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α. και του Ο.Α.Ε.Ε.
Το Κράτος πρέπει να σεβαστεί τον μόχθο τον ιδρώτα και τις εισφορές  των εργαζομένων και των εργοδοτών .»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive