Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

AΔΕΛΦΗ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 7.700.000 ΕΥΡΩ!


Ποια είναι η Παναγιώτα ΓαβαλάΗ 50χρονη Παναγιώτα Γαβαλά είναι μία από τις δύο αδελφές του Λάκη Γαβαλά και μέχρι πρότινος το δεξί χέρι του γνωστού επιχειρηματία.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Espresso» ήταν παντρεμένη με τον οικονομικό διευθυντή των εταιρειών του αδελφού της, Κώστα Πανουσόπουλο, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη, ενώ από το δεύτερο γάμο της έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Ναταλί. 
Η ίδια κατέχει τον τίτλο της εντεταλμένης συμβούλου δύο εταιρειών που είχαν ως δραστηριότητα τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την εισαγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων... 
Η Παναγιώτα βρισκόταν πάντα δίπλα στον αδελφό της και τον συμβούλευε σε κάθε του βήμα. 
Αν και εκκεντρική στις εμφανίσεις της κρατούσε αρκετά χαμηλούς τόνους. Είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στους κοσμικούς κύκλους, αφού τα πάρτι που διοργάνωνε στη Μύκονο μαζί με τον Λάκη Γαβαλά έχουν αφήσει εποχή. 
Η Παναγιώτα Γαβαλά συνελήφθη χθες για χρέη που εκρεμμούσαν σε βάρος της και ξεπερνούν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive