Αλλάζει για άλλη μία φορά η ώρα της σύσκεψης του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς, όπως όλα δείχνουν, τα κρίσιμα θέματα παραμένουν ανοιχτά στη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Ο Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει τις τηλεφωνικές συσκέψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, με αποτέλεσμα η συνάντηση με την τρόικα να έχει μετατεθεί για τις 2 το μεσημέρι.
Κατά συνέπεια, αλλάζει και πάλι η ώρα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών και ορίζεται, εκτός απροόπτου, για τις 3 και μισή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.