Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΥΠΣ ! Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης για χρέη προς το Δημόσιο

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον πρώην διευθυντή της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" Σεραφείμ Φυντανίδη για μη..
απόδοση ΦΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού βρέθηκε πως δεν απέδωσε ΦΠΑ αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Του είχε γίνει σύσταση για να ρυθμίσει τις οφειλές του αλλά ουδέποτε προσήλθε οπότε η ΔΟΥ προχώρησε σε έλεγχο των βιβλίων της εταιρείας "Επιχειρήσεις ΜΜΕ Σεραφείμ Φυντανίδης και ΣΙΑ"
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως αναζητείται και η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη, επίσης για χρέη προς το Δημόσιο.
Ο κ. Φυντανίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Πρωινές ώρες σήμερα (24-1-2012) συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 75χρονος ημεδαπός ομόρρυθμος εταίρος εταιρίας που ασχολείται με θέματα επικοινωνίας, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 135.989,14 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive