Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ"ΣΤΟΝ Λ.ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟ


 
Στον καθηγητή Λυκούργο Λιαρόπουλο (Δεξιά) παραδίδει από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 και για το προσεχές δίμηνο, τα πλήρη καθήκοντα προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ(Κ.Ι.Ε.Ν.) ο Ανδρέας Μαρτίνης.

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου του Κ.Ι.Ε.Ν, έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση «με δεδομένο ότι πρώτιστο καθήκον είναι η διασφάλιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και η πληρωμή του προσωπικού, ώστε να σταματήσει η κατάληψη και το Νοσοκομείο να λειτουργήσει απρόσκοπτα». Όπως είπε, στην απόφαση αυτή είχε τη σύμφωνη γνώμη και των εκπροσώπων του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου. 
Υπενθυμίζεται ότι σε συνεδρίαση της 26ης Οκτωβρίου 2011 της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, παρουσία και εκπροσώπων των εργαζομένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε την πεποίθηση ότι για τη σωτηρία του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ πρέπει μεταξύ άλλων να ανατεθούν καθήκοντα συμβούλου διαχείρισης στο Νοσοκομείο, για ένα τρίμηνο, στον κ. Λιαρόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive