Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

META TA ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ!!

ΣΥΡΙΖΑ και  Σοσιαλισμός στην πράξη: απεργούν στον Ρ/Σ "Κόκκινο"
Και τώρα, τι θα κάνει η εργοδοσία, που δεν έχει πληρώσει ακόμη τον Νοέμβριο και το Δώρο Χριστουγέννων;
Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας, κατά την σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη:
24ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Παρασκευής 23ης Δεκεμβρίου 2011 μέχρι και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 24ης Δεκεμβρίου 2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» με αιτήματα : 1. Την καταβολή των δεδουλευμένων: Νοεμβρίου 2011 και Δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους..

Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού, 2. Την καταβολή στην ΕΤΕΡ των συνδρομών των μελών μας που έχουν παρακρατηθεί. Καλούμε τη Διοίκηση του ραδιοσταθμού Κόκκινο να προχωρήσει αμέσως ως οφείλει στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive