Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΙ ΤΟ.. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ;


Τελικά η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Κυβέρνηση Παπαδήμου έφερε την ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ της Ελλάδος, την ολοκληρωτική καταστροφή, το απέραντο χάος και την ακύρωση κάθε ελπίδας για καλύτερες μέρες.
Αυτά ακούμε, διαβάζουμε, βλέπουμε στα "Ανεξάρτητα" ΜΜΕ απο "Ανεξάρτητους" δημοσιογράφους.
Έτσι ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ τις πολιτικές των ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ Κυβερνήσεων, αποενοχοποιούν τους λήσταρχους τέως Πρωθυπουργούς των ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΝ Κυβερνήσεων και ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το πάγιο αίτημα περί Απλής και άδολης αναλογικής, που εκ των πραγμάτων ΑΠΑΙΤΕΙ την ΣΥΜΠΡΑΞΗ στην Κυβέρνηση περισσότερων του 1 κόμματος. 
ΠΟΙΟΥΣ συμφέρει λοιπόν αυτή απαξίωση της Κυβέρνησης   Παπαδήμου. 
Μα θέλει ερώτημα; ..

Τους ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ και τους υπ αυτών ΤΑΪΖΟΜΕΝΟΥΣ μέχρι ΣΚΑΣΜΟΥ .. "συνεργάτες" τους. 
Γιατί, σου λένε οι ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ της κλεφτοεταιρίας Α.Ε. ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. Αν , λέμε ΑΝ πετύχει αυτό το .. πείραμα της Κυβέρνησης συνεργασίας και πειστεί ο κόσμος ότι μπορεί να ψηφίζει ΟΠΟΙΟ κόμμα θέλει ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ. αφού θα υπάρχει η προοπτική κυβερνητικών συνεργασιών , άρα ΕΛΕΓΧΟΣ και πολλές προτάσεις διακυβέρνησης,ΤΙ κάνουμε; 
Για να ΜΗΝ συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο και ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ και οι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ Κυβερνήσεις, τι κάνουμε; Απλά,
ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ τον Παπαδήμα, την Κυβέρνηση συνεργασίας, την απλή αναλογική και ... ΒΟΥΡ ! βουτιά στο ΜΕΛΙ της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ εξουσίας.
Μα είναι τόσο απλά τα πράγματα;.
Γι αυτούς που ζούνε πάνω απο μισό αιώνα την πολιτική σαπίλα, ΝΑΙ, είναι πόσο απλά. 
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive