Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Υπάρχει ΚΑΙ θηλυκός.. Λοβέρδος και μάλιστα στην Ιταλία; Υπουργός Εργασίας κλαίει κατά την ανακοίνωση μέτρων. Βίντεο



Υπουργός Εργασίας κλαίει κατά την ανακοίνωση μέτρων. Βίντεο
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην οποία ανακοινώνονταν οι μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις στα πλαίσια των νέων μέτρων λιτότητας που αποφασίστηκαν την Κυριακή, η ομιλήτρια Ιταλίδα υπουργός Εργασίας, Έλσα Φορνέρο, ξέσπασε σε λυγμούς.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, το ελάχιστο όριο συνταξιοδότησης θα αυξηθεί στα 66 χρόνια και για τους άντρες και τις γυναίκες από το 2018.
«Αναγκαστήκαμε... και μας στοίχισε πολύ ψυχολογικά...

να ζητήσουμε μια...» ήταν η φράση που δεν ολοκλήρωσε η Φορνέρο στο τέλος της οποίας ήθελε να προσθέσει την λέξη «θυσία».
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι ήταν αυτός που τελικά αναγκάστηκε να συμπληρώσει τη φράση της Ιταλίδας υπουργού. Όσο για το αν το συμβάν ήταν αληθινό και αυθόρμητο ή αν τα δάκρυα της Ιταλίδας υπουργού ήταν… «κροκοδείλια», μόνο η ίδια το ξέρει.
Δείτε το βίντεο:

 

1 σχόλιο:

  1. Οι Ιταλοί πολιτικοί στην πλειοψηφία τους, ΑΓΑΠΟΥΝ τη χώρα τους και έχουν ΤΣΑΓΑΝΟ και @@@@@@@!

    Όσο για τα μέτρα που πήραν για "να μην γίνουν Ελλάδα"... πού ήταν ένας Έλληνας να τους πει ότι έτσι ξεκίνησε τον κατήφορο και η Ελλάδα!

    Φαίνεται η ΣΥΝΤΑΓΗ είναι ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ για όλους και εμείς βρίζουμε άδικα τον Βενιζέλο και τον Παπακωνσταντίνου... Τι ομοιότης ήταν αυτή! Τρόμαξε το μάτι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive