Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ ! Πέθανε ο ποινικολόγος Κώστας Χρυσικόπουλος. Αύριο η κηδεία του



Πέθανε ο ποινικολόγος Κώστας Χρυσικόπουλος
Έφυγε από την ζωή σήμερα , σε ηλικία 53 ετών, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, ο γνωστός ποινικολόγος Κώστας Χρυσικόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη», στην πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για τις υποθέσεις των ΔΕΚΟ την περίοδο 1989-92, καθώς και σε άλλες μεγάλες ποινικές και πολιτικές υποθέσεις...

Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων με έντονη δραστηριότητα στους κοινωνικούς αγώνες,αφοσιωμένος με συνέπεια και αυταπάρνηση στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ιδιαίτερα σημαντική πολιτική συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.
Είχε ενεργό συμμετοχή σε επιστημονικές επιτροπές και νομικά συνέδρια κυρίως σε θέματα ποινικού δικαίου.
Διετέλεσε μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ και ήταν μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ως δικηγόρος ανέλαβε επίσης σημαντικές υποθέσεις για θέματα τύπου, υπερασπιζόμενος όπως πάντα την ελευθερία της έκφρασης.
Η σύζυγος του, τα παιδιά του, τα αδέλφια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία αύριο 6-12-2011 στις 3.30 μμ, στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive