Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!! Ούτε σήμερα κατάφεραν να συμφωνήσουν... Toυ Γιώργου Αδαλή


Ούτε σήμερα βγήκε άσπρος καπνός από το Προεδρικό Μέγαρο! Προηγήθηκε η οργισμένη αντίδραση του Γ. Καρατζαφέρη και όσα κατήγγειλε ότι συνέβησαν μέσα στο γραφείο του Προέδρου...
Λίγο αργότερα, έφυγε πρώτα ο κ. Σαμαράς και ακολούθως ο κ.Παπανδρέου.
Η Προεδρία της Κυβέρνησης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η σύσκεψη των Αρχηγών θα επαναληφθεί αύριο!!
Σήμερα το απόγευμα γράφαμε στο πρωτοσέλιδό μας, ότι αν δεν ανακοινώσουν Πρωθυπουργό στις 5 το απόγευμα, ρίχνουν τη χώρα στα βράχια!
Ακολούθως, το 5:00 έγινε 6:00 και το 6:00 ... 7:00
Ο Πρωθυπουργός έκανε ένα διάγγελμα για να μας πει πως αισθάνεται αλλά του διέφυγε να μας πει ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός! Ουδείς λοιπόν κατάλαβε γιατί έκανε το διάγγελμα αυτό!
Ο Αντώνης Σαμαράς, έχει αποδεχτεί το σύνολο των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ !
Είναι απορίας άξιο γιατί εδώ και τέσσερις μέρες δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στον Πρωθυπουργό!!!
Αυτή τη στιγμή, «παίζουν» τις κουμπάρες στη πλάτη της Ελλάδας, και μαλώνουν αν τα έλεγαν κρυφά Παπούλιας και Σαμαρά ή αν … ξέχασαν τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ απέξω!
Στη ζωή μου έχω καταγράψει πολιτικές εξελίξεις για χώρες όπως το Σουδάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν !
Τέτοια κατάντια δεν έχω συναντήσει ποτέ και πουθενά!
Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, προφανώς και ανήκει στον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί στα μάτια όλων, μοιάζει με ένα παιδάκι που του έχουν πάρει το γλειφιτζούρι από τα χέρια και κλαίει και οδύρεται!
Στην ουσία, ο Πρωθυπουργός (πρώην ή νυν δε μπορώ να ξέρω) έχει διαλύσει με τις πράξεις του κάθε έννοια πολιτικού δικαίου και έχει σμπαραλιάσει τόσες μέρες τα νεύρα των Ελλήνων, με την απέλπιδα προσπάθειά του να παραμείνει στην εξουσία!
Εφτασε σε σημείο τον Σαμαρά να δηλώσει στις 8 το βράδυ σήμερα, ότι «εμένα όποιον και να μου προτείνουν αύριο θα τον δεχτώ»!
Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι φέρει ένα βαρύ όνομα και Κυβέρνησε την πιο ιστορική χώρα στον πλανήτη;
Δεν καταλαβαίνει πια ότι αν σήμερα γίνουν εκλογές, δεν θα βρει στην κάλπη ούτε την … ψήφο του;
Τι άλλο να του γράψουμε για να κατανοήσει ότι όλα αυτά δεν αποτελούν δικές μας απόψεις αλλά του συνόλου της Ελληνικής Κοινωνίας, πλην του γυάλινου κόσμου στον οποίο οι «σύντροφοι» τον έχουν ... εντοιχισμένο ;;;
Σαφώς και η ευθύνες του συνόλου του πολιτικού κόσμου δεν είναι αμελητέες! Αλλά η μερίδα του λέοντος του δράματος που ζει η χώρα, ανήκει δυστυχώς όχι σε... λέοντα, αλλά σε ένα μέρμηγκα της πολιτικής που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τούτο τον τόπο!
Το όνομά του το ξέρετε όλοι πια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive