Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Λαμπερή πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες είχαν χθες το βράδυ στο “Διογένης Studio” ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Αλήθεια με τα 5.500.000 Ευρώ που χρωστάει στην εφορία ΤΙ γίνεται;


Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά με sold out εμφανίσεις και ένα album γεμάτο επιτυχίες, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο στην πιο αγαπημένη μουσική σκηνή της Αθήνας... Οι δυο καλλιτέχνες ερμηνεύουν στη σκηνή παλιές και νέες επιτυχίες και εμφανίζονται σε ντουέτα έκπληξη που καθηλώνουν το κοινό.
 
Μαζί τους τραγουδούν το συγκρότημα των Όναρ, η Ευδοκία Καδή, η Μαλού από το ριάλιτι μουσικής του Alpha, και ο Κώστας Δόξας.
 
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, η Υβόννη Μπόσνιακ που έκατσε στα μπροστινά τραπέζια και χειροκρότησε τον καλό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive