Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ένας απολογισμός των ημερών και μία ελπίδα…


Μπορεί τώρα να σωθούμε οικονομικά αλλά κάποιος πρέπει να φροντίσει και για την σωτηρία της κοινωνίας.

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες. Πραγματικά το πολιτικό σύστημα ταρακουνήθηκε. Τα γεγονότα ήταν πάρα πολλά! Φτάσαμε τελικά στην Κυβέρνηση Παπαδήμου. Πώς όμως φτάσαμε και τι πρέπει να την ακολουθήσει;
Προ της επιλογής Παπαδήμου οι Παπανδρέου – Σαμαράς έφτασαν να προτείνουν τον κ. Πετσάλνικο για Πρωθυπουργό. Επρόκειτο πραγματικά για μία επιλογή που εκνεύρισε τους πάντες!!!..
Ο κόσμος βιώνει την κρίση καθημερινά στο πετσί του και οι Παπανδρέου – Σαμαράς θεώρησαν ότι ένας πολιτικός του «βεληνεκούς» του Πετσάλνικου θα μας έβγαζε από την κρίση και θα λάμβανε ουσιαστικές αποφάσεις! Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οργανώθηκαν και απείλησαν με παραίτηση.
Πριν από την απειλή παραίτησης των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ομάδα Βουλευτών της ΝΔ είχε κινηθεί ανάλογα για να πείσει τον κ. Σαμαρά να συνεργαστεί και να βγει η χώρα από το πολιτικό αδιέξοδο. Η άλλη διέξοδος, οι δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, είχε απορριφθεί. Ο Σαμαράς είχε σηκώσει ψηλά την αντί-μνημονιακή ρητορική και τώρα υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση. Βέβαια το εσωτερικό της ΝΔ ακόμα βράζει!!
Κατά την διάρκεια των γεγονότων…

συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive