Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

“Κομμένα πια τα δανεικά”… όχι όμως για την Α.Ε.: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ! Προσπαθούν να σωθούν και μετά να ... σώσουν ΕΜΑΣ!
Τον “από μηχανής θεό” ψάχνουν στην οικονομική τους ταμειακή τραγωδία τα δύο μεγάλα καταχρεωμένα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έχουν δανειστεί ως προκαταβολές τις κρατικές επιδοτήσεις έως και το 2015! Στη Συγγρού μάλιστα ψάχνουν τον “από μηχανής θεό” στην αρμόδια τράπεζα… των μηχανικών. Πάντως, το γνωστό τραγούδι πλέον “κομμένα πια τα δανεικά”, δεν φαίνεται να έχει γίνει επιτυχία στην Ιπποκράτους και τη Συγγρού όπου συνεχίζουν την καταστροφική δανειστική λογική όπως έπραξαν και με την εθνική μας οικονομία τα τελευταία 37 έτη. Εύλογο ερώτημα αποτελεί το πως παρουσιάζονται ως σωτήρες…
όταν δεν μπορούν καν τα χειριστούν τα οικονομικά του οίκου τους ! Ίσως το να μην έχεις χρέη όπως ο ΛΑ.Ο.Σ. αποτελεί… ακραία τάση και την αποφεύγουν. Πάντως σίγουρα θα χρειαστεί ένας Παπαδήμος και για τα ταμεία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive