Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ:"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ"

Οι Επαγγελματίες Αθηνών ΨΗΦΙΖΟΥΝ στίς 3-4 και 5 Δεκεβρίου 2011 την νέα Διοίκηση τους.
Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία , οδός Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη απο τις 9 πμ εως τις 7 το βράδυ. Πληροφορίες στα τηλ. 210/6018447 και 6978231417. Αρμόδιος κ. Διονυσόπουλος Πέτρος.
Τα επαγγέλματα που ψηφίζουν είναι τα εξής: ΔΕΙΤΕ>>  
Οι υποψήφιοι είναι:                          


ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ
ΦΩΤΑΚΗΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ                     
ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ           
ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ     
ΜΠΟΥΝΙΑΛΕΤΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ        
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ      
ΙΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ             
ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ     
ΜΟΥΤΣΙΔΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                     
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ             
ΛΙΑΝΟΣ  ΘΕΜΗΣ     
ΜΑΡΓΕΤΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ               
ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ        
ΛΑΓΟΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ     
ΛΙΒΑΝΟΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ     
ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ      
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ         
ΠΡΑΜΑΤΙΩΤΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Τα επαγγέλματα που ψηφίζουν είναι τα εξής:           
Ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πράκτορες,μεσίτες     
Μεσίτες ακινήτων  
Μονάδες εστίασης (εστιατόρια,πιτσαρίες,σουβλατζίδικα,ψησταριές,ταβέρνες, κτλ)        
Καφετέριες,καφενεία,καφενεία με χαρτοπαίγνιο   
Σχολές οδηγών 
Γραφεία τελετών  
Ψιλικά  
Παιδότοποι,λουνα παρκ 
Αναψυκτήρια
Ουζερί,καφέ μπαρ 
Ραφεία,μοδίστρες   
Ινστιτούτα αισθητικής   
Βίντεο clab,δίσκοι κασέτες   
Μπουζουξίδικα,club,discothegue,κέντρα διασκέδασης  
Διαιτολογικά κέντρα αδυνατίσματος 
Εκδόσεις    
Κυλικεία,καντίνες,μπουφές   
Κομμωτήρια,κουρεία   
Παιδικοί σταθμοί, ιδιωτικά σχολεία   
Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών      
Περίπτερα   
Πρακτορεία ταξιδίων     
Τυρόπιτες,fast food, μπυραρίες  
Φυσιοθεραπευτές
Χωματουργικές εργασίες  
Εκτελωνιστές  
Υπηρεσίες ασφαλείας  (security) 
Ιδωτικός ερευνητής (ντέτεκτιβ)      
Δημόσιοι χώροι στάθμευσης (Parking)    
Πρατήρια σιγαρέτων  .


Αγαπητοί συνάδελφοι
Στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
Είναι ένα νέο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που κατεβαίνει στις εκλογές για πρώτη φορά .
Αποστολή μας είναι να υπερασπιστούμε τα δίκαια συμφέροντα των μελών του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών αλλά και να συμβουλεύουμε την εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση πάνω σε οικονομικά θέματα.
Είναι σε όλους γνωστό ότι εξαιτίας της σοσιαλιστικής καταστρεπτικής οικονομικής πολιτικής που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχουν μειωθεί οι τζίροι αλλά και τα κέρδη στις επιχειρήσεις μας . Από την άλλη όμως αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι λαθρομετανάστες ,λαθρέμποροι και παραέμποροι  οι οποίοι στερούν πολύτιμο πελατολόγιο από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, με αποτέλεσμα οι έμποροι συνάδελφοι μας να έχουν οικονομικές αδυναμίες και να αδυνατούν με τη σειρά τους να είναι και οι ίδιοι καταναλωτές στις επιχειρήσεις μας .Το Ελληνικό δημόσιο χάνει κάθε χρόνο εξαιτίας των λαθρομεταναστών λαθρέμπορων και παραεμπόρων 4 δισεκατομμύρια Ευρώ ΦΠΑ τα οποία με άδικο τρόπο προσπαθεί να τα εισπράξει από τις επιχειρήσεις μας βάζοντας τέλη επιτηδεύματος 300 € φέτος 500 του χρόνου και ίσως ….1000 το 2013!!!
Αν κάποιος καταστηματάρχης δεν κόψει απόδειξη διώκεται ποινικά! Όχι όμως οι λαθρομετανάστες, λαθρέμποροι και παραέμποροι που δεν πληρώνουν ΦΠΑ ούτε κάνουν φορολογικές δηλώσεις. Αντιλαμβάνεστε συνάδελφοι ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει επιλεκτική ηθική ……….    η οποία είναι η χειρότερη μορφή ανηθικότητας !
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά εμείς οι επιτηδευματίες θα σηκώσουμε το μεγαλύτερο φορολογικό βάρος για να κτιστεί το τζαμί στην Αθήνα των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων που θα κοστίσει 12.000.000 €. Κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο! Εμείς οι χριστιανοί όπου πήγαμε μετανάστες με δικά μας λεφτά κτίσαμε τις εκκλησίες μας και δεν ήρθε κανένα κράτος να πληρώσει. Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και με το ελληνικό κράτος ;
Γιατί δεν σέβεται τον έλληνα φορολογούμενο υπάλληλο, εργάτη αλλά κυρίως επιχειρηματία;
Οι πελάτες μας κάθε μήνα μειώνονται ,όμως κάθε χρόνο αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση όλο και περισσότερους συνάδελφους. Από την άλλη εξαιτίας της αδυναμίας πολλών συνάδελφων να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές μειώνονται τα έσοδα του ταμείου με αποτέλεσμα να πλήττονται και οι συνταξιούχοι πρώην συνάδελφοι μας και να μειώνονται οι συντάξεις τους! Θα αγωνιστούμε να παγώσουν οι ασφαλιστικές εισφορές ,για τα επόμενα δέκα χρόνια γιατί πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει τον ΟΑΕΕ, να μην έχει απώλεια εσόδων , αλλά και εμάς να μην έχουμε αύξηση εξόδων.
Οι συνάδελφοι μας στον κλάδο εστίασης στις καφετέριες, στα μπαράκια αλλά και γενικότερα στη νυκτερινή διασκέδαση έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα άλλο σοβαρό χαράτσι που λέγεται ΑΕΠΙ! Κάθε χρόνο είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό στην υπηρεσία αυτή . Αυτό τους αναγκάζει να έχουν υψηλές τιμές στις επιχειρήσεις τους με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο πελατολόγιο! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό με τη νομική υπηρεσία του επιμελητηρίου μας, για να υπάρχει μείωση κατά 70% των ετήσιων εισφορών υπέρ ΑΕΠΙ, με κριτήριο υπολογισμού της ετήσιας εισφοράς, τον ετήσιο τζίρο, τα τετραγωνικά και την τοποθεσία της επιχείρησης.  Επίσης υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για τα δίκαια συμφέροντα όλων των κλάδων του επιμελητηρίου μας .
Είναι αντιληπτό από όλους μας ότι η ελληνική οικονομία είναι σε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια . Το ακαθάριστο εθνικό προϊόν (ΑΕΠ) μειώνεται κάθε χρόνο , η ανεργία αυξάνεται , οι φόροι αυξάνονται , οι επιχειρήσεις μειώνονται , τα λουκέτα αυξάνουν , οι συντάξεις μειώνονται οι μισθοί μειώνονται και οι λαθρομετανάστες, λαθρέμποροι και παραέμποροι πολλαπλασιάζονται χωρίς να κάνουν ερωτά μεταξύ τους !!! Το 2012 που έρχεται θα είναι μια εφιαλτική χρόνια για όλους μας. Οι τζίροι και τα κέρδη θα μειώνονται με δραματικό τρόπο , η ανεργία θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και οι Έλληνες θα είναι σε απόγνωση.
Τα χρήματα που θα λείψουν από την Αθηναϊκή αλλά και την Ελληνική κοινωνία γενικότερα μπορούν να αναπληρωθούν με δυο τρόπους. Πρώτον με αύξηση του τουρισμού και δεύτερον με αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής και των εξαγωγών. Ένα προϊόν είτε είναι βιομηχανικό είτε είναι τουριστικό, είτε είναι γεωργικό για να είναι ελκυστικό στους καταναλωτές πρέπει να συνδυάζει δυο πράγματα : την υψηλή ποιότητα και τη χαμηλή τιμή.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ προτείνει για την αύξηση του τουρισμού στην Αθήνα αλλά και την Ελλάδα γενικότερα τα εξής : να καταργηθούν τα τέλη παρεπιδημουντων στα ξενοδοχεία που είναι το 2% του τζίρου τους, να υπάρχει ΦΠΑ 5% στα τρόφιμα, στα ποτά (πλην οινοπνευματωδών),αναψυκτικά ,χυμοί, νερά, στα εστιατόρια στα ξενοδοχεία στο ρεύμα αλλά και στο νερό. Αν συμβούν όλα αυτά θα μειωθεί το κόστος επισκεψιμότητας στα ελληνικά ξενοδοχεία χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα τους. Αυτό θα βοηθήσει να αυξηθεί ο τουρισμός στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. θα πέσει ζεστό χρήμα θα αναζωογονηθεί η αγορά και βέβαια θα αυξηθούν τα έσοδα του ελληνικού κράτους . Αυτό θα γίνει γιατί με την αύξηση του τουρισμού θ' αυξηθεί η κατανάλωση στα καύσιμα επειδή θ' αυξηθούν τα δρομολόγια των τουριστικών λεωφορείων αλλά και τα δρομολόγια των φορτηγών που εφοδιάζουν τα ξενοδοχεία με τρόφιμα και ποτά. Επίσης όσο περισσότεροι είναι οι τουρίστες τόσο περισσότερα δρομολόγια θα έχουν οι ταξιτζήδες αλλά και περισσότερα αυτοκίνητα θα ενοικιάζονται. Η αύξηση της επισκεψιμότητας στα ξενοδοχεία θ' αυξήσει και την κατανάλωση στο ρεύμα και το νερό. Όσο πιο φουσκωμένοι είναι οι λογαριασμοί αυτοί τόσο περισσότερο ΦΠΑ θα εισπράξει το κράτος. Επίσης όσο μεγαλύτερες προμήθειες κάνουν τα ξενοδοχεία σε τρόφιμα και ποτά τόσο περισσότερο ΦΠΑ θα εισπράττει το κράτος μέσα από τα τιμολόγια που κόβονται. Και βέβαια ένα μέρος των τουριστών θα πάει στο περίπτερο ν' αγοράσει τσιγάρα, αναμνηστικά δωράκια και τα έσοδα του κράτους θα συνεχίζουν να αυξάνονται. Ένα σημαντικότατο μέτρο που προτείνουμε επίσης είναι η φορολόγηση όλων των επιχειρήσεων, με 8% ΜΟΝΟ στη πηγή. Αν συμβεί αυτό θα πάψουν οι βιομηχανίες να φεύγουν από την Ελλάδα και να πηγαίνουν στα βαλκάνια όπου η φορολόγηση είναι 10%. Θα πάψει ν' αυξάνεται η ανεργία, θα πάψουν τα ασφαλιστικά ταμεία να χάνουν ασφαλιστικές εισφορές και θα πάψει να μειώνεται το ακαθάριστο Εθνικό προϊόν (ΑΕΠ). Πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων που έχουν μονάδες στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, θ' αρχίσουν να προτιμούν να στέλνουν τους πελάτες τους στην χώρα μας γιατί εδώ θα πληρώνουν λιγότερο φόρο. Γίνεται αντιληπτό ότι με τη μείωση του συντελεστή σε 8% αυξάνονται τα έσοδα του κράτους αντιστρόφως ανάλογα. Δεν αρκεί όμως για την αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής μόνο η μείωση του συντελεστή σε 8%. Το κράτος πρέπει να πάρει τ' απαραίτητα μέτρα για να πέσει το κόστος παραγωγής στην Ελλάδα χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα. Προτείνουμε μείωση κατά 80% των ασφαλιστικών εισφορών σε βιομηχανία, βιοτεχνίες και ξενοδοχεία ΜΟΝΟ. 5% το ΦΠΑ στο ρεύμα και το νερό όπου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο κόστος των προϊόντων σε βιομηχανία,  βιοτεχνίες αλλά και ξενοδοχεία. Η Μείωση του κόστους θ' αυξήσει τις εξαγωγές αλλά και το τουρισμό. Τα έσοδα του κράτους θ' αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Και δε θα υπάρχει λόγος να μπαίνουν φόροι στους εργάτες, υπαλλήλους αλλά και επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, κτλ.
 Αγαπητοί συνάδελφοι σας καλώ όλους μαζικά και χωρίς ενδοιασμούς να έρθετε στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου να μας υποστηρίξετε και υπόσχομαι ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ θα είναι η απάντηση στην σοσιαλιστική βαρβαρότητα στην υποκρισία  και το φαρισαϊσμό !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive