Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Φίλοι της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΘΛΙΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΠΑΜΕ ! Του Αργύρη Σιδέρη



Πρωϊ Πρωϊ η κυρά Αλέκα έδωσε τις εντολές της στο υπηρετικό προσωπικό 
της βίλας της, έστειλε την κόρη της στο Πανεπιστήμιο MADE IN USA
(COLUBIA), κινητοποίησε τους άνδρες  της προσωπικής της φρουράς νάναι έτοιμοι, έδωσε εντολή στους Ρώσους μαγείρους η αστακομακαρονάδα να είναι... albenbe, μίλησε με το γραφείο τύπου της να οργανώσουν ΜΜΕ και παλαματιστές, χαιρέτησε κηπουρούς, υπηρέτες, φύλακες, σκυλιά, τακτοποίησε πάνω της τα κουρελιασμένα ρούχα της παράστασης "ΠΑΜΕ για επανάσταση" , μπήκε στην αστραφτερή κατάμαυρη Lexus της (που την πληρώνουμε ολοι εμείς) χαιρέτησε οδηγό και ασφαλίτες με την φράση της: "ΠΑΜΕ για αγώνα .. σύντροφοι" έβαλε στην διαπασών το :"ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!" και κατηφόρησε την Μεσογείων, όπου πρίν λίγο έδωσε την χιλιοπαιγμένη παράσταση - συνέντευξη στους καταληψίες της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και μέσω των πληρωμένων ΜΜΕ σε όλο το Ελληνικό πόπολο που χωρίς εισιτήριο παρακολουθούν τις -λέμε τώρα- αγωνιστικές παραστάσεις της: "Η ΑΛΕΚΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ"......
Άσχετο αν ΑΥΤΗ είναι το μεγάλο αφεντικό που ΕΔΙΩΞΕ νύχτα τους δεκάδες εργαζόμενούς ΤΗΣ στο ραδιοφωνικό σταθμό , εφημερίδα, του ΚΚΕ. 
Συνεχίζεται η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗΆσχετο  αν ουρλιάζει στο πλαίσιο της παράστασης ότι δεν πρέπει να υπάρχει μισθός κάτω απο 1400 κι αυτή πληρώνει 450 -το πολύ - τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ανασφάλιστους ! σε στυλ .. γαλέρας της "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ - ΚΚΕ". 
Άσχετο αν ΑΥΤΗ η κομουνίστρια ηγέτιδα , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο ... άθλιο κράτος να ελέγξει και να βεβαιώσει τις φοροδιαφυγές των επιχειρήσεών ΤΗΣ. 
Αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ για το ...πόπολο, όχι για το ΚΚΕ. 
Άλλωστε 90 τόσα χρόνια, μια παράσταση δίνουν, με ελεύθερη είσοδο μάλιστα, αλλά με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εξόδου που πληρώνεται ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

1 σχόλιο:

  1. ως γνωστον η καμηλα δεν κοιταει την δικια της την καμπουρα..αφηστε επιτελους τις λασπολογιες και συμμορφωθειτε λιγακι γιατι τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive