Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

http://www.elzoni.gr/html/ent/776/ent.15776.asp

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής, καθώς οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιά πραγματοποιούν 24ωρη προειδοποιητική απεργία με παράλληλες γενικές συνελεύσεις, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον τουν νέου κύκλου των κινητοποιήσεων. 
Όπως φαίνεται, παρά τις θριαμβολογίες του υπουργείου Υγείας, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς παρατηρούνται ελλείψεις φαρμάκων και, όπως διαπιστώνεται στην σχετική ανακοίνωση, «βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του κλάδου των φαρμακείων, της οποίας κατάληξη θα είναι η κατάλυση της περίθαλψης του ελληνικού λαού». 
Υπογραμμίζεται επίσης πως «ως αποτέλεσμα της πολιτικής του υπουργού Υγείας, κ. Λοβέρδου, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις φαρμάκων από την αγορά, ενώ το επόμενο διάστημα προβλέπονται συνθήκες πλήρους παράλυσης της φαρμακευτικής περίθαλψης»...
 Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι αναφέρουν ότι όσα γίνονται σε βάρος τους δεν έχουν σχέση με την έξοδο της χώρας από την κρίση και εκφράζουν τη λύπη τους και την αγανάκτησή τους, για την άκριτη και επιπόλαια, όπως λένε, αντιγραφή των μεθοδεύσεων του κ. Λοβέρδου από τον πρωθυπουργό, κ. Παπαδήμο. 


«Καλούμε τους ασφαλισμένους και όλο τον ελληνικό λαό να μας συμπαρασταθεί και να δει με κατανόηση τις μεγάλες κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών που έρχονται, καθώς αφορούν κυρίως τη δική τους περίθαλψη», καταλήγει η ανακοίνωση, ενώ προστίθεται πως οι φαρμακοποιοί πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, για να απαντήσουν μαζικά, δυναμικά και ψύχραιμα σε κάθε προβοκάτσια ή προσπάθεια αιφνιδιασμού που εκτιμούν ότι θα επιχειρηθεί από το υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive