Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011


Περνάει η γραμμή Καρατζαφέρη.Ο Λουκάς Παπαδήμος "κλειδώνει" αυτήν την ώρα ως πρωθυπουργός

Ο Λουκάς Παπαδήμος "κλειδώνει" ως πρωθυπουργός
Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ναυάγιο στο απογευματινό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και την οργισμένη αντίδραση Καρατζαφέρη κατά της μεθόδευσης για λύση .. Πετσάλνικου, υπήρξαν νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες του Γ. Παπανδρέου και του Α. Σαμαρά με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, Λουκά Παπαδήμο.
Στις συνομιλίες αυτές, ειδικά του κ. Παπαδήμου με τον κ. Παπανδρέου, ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έθεσε  τρεις βασικές προϋποθέσεις για να αποδεχθεί την πρόταση να ηγηθεί της νέας κυβέρνησης.
Οι όροι Παπαδήμου..

Ο κ. Λ. Παπαδήμος έχει θέσει ένα γενικό πλαίσιο δράσης της νέας κυβέρνησης, ενώ παραλλήλως ζητά να διαμορφώσει το πλαίσιο συνεργασίας με τα Υπουργεία που συνδέονται με το Μνημόνιο, που είναι τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Μεταφορών και Περιβάλλοντος.

Ο κ. Παπαδήμος επιθυμεί  επίσης να πρωταγωνιστήσει στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα για το νέο Μνημόνιο, αλλά και για τα μέτρα που θα χρειαστούν έως το 2015.

Τέλος, από άτομα του περιβάλλοντός του φέρεται να διαρρέεται ότι  δεν έχει θέσει ποτέ θέμα Βενιζέλου και πως επιμένει στις έγγραφες δηλώσεις που απαιτούν οι ευρωπαίοι.

Παρασκήνιο και διαβουλεύσεις

Το παρασκήνιο και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα, καθώς στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση των κ. Σαμαρά και Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στη συνάντηση αυτή μάλιστα έχει πειστεί να συμμετέχει και ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης αποχώρησε οργισμένος από το Προεδρικό Μέγαρο καταγγέλλοντας παιχνίδια τακτικής από τους κ. Παπανδρέου και Σαμαρά.
Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου έχει αποδεχθεί τους όρους Παπαδήμου. Αυτό βέβαια μένει να αποδειχθεί και στην πράξη ειδικά μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης.
Star.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα συγχρητηρια μου 2:49πμ! πολυ ευστοχη η προβλεψη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive