Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Ελλαδα γυρισε σελιδα.Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Ο φοβος των Αχρηστων..

Βρυχωνται τα κομματοσκυλα .Οι συνομωσιολογοι, οι λαικιστες οι βολεμενοι και οι βλαμμενοι. Ομως η Ελλαδα γυρισε σελιδα. Επιτελους υπαρχει ενα ευρυ μετωπο συνεργασιας υπερανω κομματων που σκοπο εχει να βγαλη την Ελλαδα από το τελμα.Ειναι η νικη των νουνεχων Ελληνων και της Δημοκρατιας.
Η κυβερνησις  αντεκατεσταθη με νομιμες και δημοκρατικες διαδικασιες. Οχι από τον οχλο όχι από τα μολυβενια στρατιωτακια του ΚΚΕ..
Τωρα στα χερια της Βουλης των Ελληνων,  ολων αυτών,  που στηριζουν την σημερινη κυβερνησι,  , Είναι και Πρεπει: Να  παραμεινουν ενωμενοι  όχι για 100 ημερες.. Οπως ευαγγελιζονται οι ματαιοδοξοι με τα λεκιασμενα πουκαμισα που δεν θελουν να τα αλλαξουν..Ή οι πασης φυσεως ντροπαλοι και μη, νοσταλγοι των σταλινικων καθεστωτων.. των εκνομων κομματων της κομμουνιστικης και οικολογικης ροζ πουα αριστερας, των υπερηφανων κοτσιδοφορων με τις ευωδιαστες.. αλογο-ουρες..
Στα χερια της σημερινης βουλης είναι να διατηρησουν την κυβερνησι αυτή που εκφραζει το συνολο του λαου  οσο απαιτειται προκειμενου να σωθη η Ελλας απο τα νυχια του κομματισμου. Από την αναρχια.

Οσον απαιτειται ωστε επιτελους:

Να μειωθη ο τερατογονος καρκινικος δημοσιος τομεας.
Να παυσουν οι απεργιες των ολιγων και οι καταλήψεις των υπαλληλων του ΚΚΕ που διελυσαν την Ελλαδα, την οικονομια, τον τουρισμο.
Να λειτουργησουν τα σχολεια τα Πανεπιστημια ως χωρος μαθησεως και γνωσεως και οχι κομμουνιστκης κρατικιστικης ιδεοληψιας.
Να καταλαβουν οι συνδικαλιστ-αρχες της μασσας και της ξαπλας, του καφενειου ότι  δεν εχουν πια θεσι στη νεα Ελλαδα της δημιουργιας.
Να αποκαταστθη η λειτουργια της δικαιοσυνης
Να διορθωθουν οι εκδικητικες αποφασεις της τελευταιας στιγμης προ της πτωσεως, των αδικιων στο Στρατευμα.

Ενώ πολυ συντομα  θα διασπιστωθει απ ολους,  ότι το  ειδικο βαρος του νεου Πρωθυπουργου προσδιδει κυρος  στο αξιωμα, επιτρεπει την αξιοπρεπη εκπροσωπησι της Ελλαδος , καθιστωντας τοσο ολιγιστους τους φανατικους κομματαρχες..που στο τελος θα καταλαβουν ακομη κι αυτοι ποσο μας ειναι αχρηστοι ..
Εξ αλλου αυτο φοβουνται παντα οι αχρηστοι..Να φανη ποσο αχρηστοι ησαν και ειναι..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive