Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ηλεία: Στον κόσμο των αγγέλων η 14χρονη Σουζάνα - Η εκκλησία δεν ''διάβασε'' τον πατέρα της!


Η μητέρα της δεν άντεξε στην έναρξη της τελετής, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο...(δείτε φωτό και βίντεο).Η τελευταία πράξη του δράματος, «παίχτηκε» το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κορακοχωρίου. Εκεί που η μητέρα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές αποχαιρέτισαν την 14χρονη Σουζάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, δεν πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 71χρονο πατέρα της Θανάση Ζαφειρόπουλο, παρά μόνο η ταφή, ακολουθώντας για άλλη μια φορά τους αυστηρούς κανόνες που αφορούν επί της ουσίας, όχι απλά στους αυτόχειρες αλλά σε αυτούς που θεωρείται ότι έχουν αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή...

Η αυλαία του δράματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο - ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Η αυλαία του δράματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο - ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η μητέρα της δεν άντεξε στην έναρξη της τελετής, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο. Επέστρεψε περίπου μια ώρα μετά για την ταφή της κόρης της. Στην εκκλησία ο πόνος βουβός. Λυγμοί και δάκρυα για τις φίλες και τους φίλους της Σουζάνας και ξέσπασμα λίγο αργότερα στην ταφή της. Δεν άντεξαν οι καθηγητές της στο σύντομο μήνυμα του αποχαιρετισμού, όπως και οι συμμαθητές της.
Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία της 14χρονης - ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία της 14χρονης - ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Το τραγικό συμβάν συνέβη στο μη ολοκληρωμένο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, στο Ρουπάκι, ανάμεσα σε δύο τσιμεντένιες γέφυρες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 71χρονος, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο πλαϊνό τοίχωμα της γέφυρας. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)
Οι καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, οδηγούν προς το κίνητρο της αυτοκτονίας. Τα όσα έχουν αναφέρει η σύζυγός του 71χρονου και συγγενείς του, αλλά και οι περιγραφές του 11χρονου γιου του που βίωσε την τραγωδία από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν αφήνουν περιθώρια για άλλα συμπεράσματα.
To μοιραίο αυτοκίνητο λίγο μετά το τραγικό συμβάν - ΦΩΤΟ από ilialive.grTo μοιραίο αυτοκίνητο λίγο μετά το τραγικό συμβάν - ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο χώρος που συνέβη το δυστύχημα και τα δεδομένα του (έλλειψη πέδησης – παραμονή μέσα στο χώρο για αρκετές ώρες κ.α.) συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον το ότι ο θάνατος του 71χρονου δεν προήλθε από άλλα - παθολογικά αίτια - ενισχύει επίσης την εκτίμηση ότι πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι στο οποίο φαίνεται να καταλήγουν οι Αρχές.
Στο μεταξύ στο σχολείο της 14χρονης οι συμμαθητές και οι φίλοι της αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Στο θρανίο της αφήνουν λουλούδια και μηνύματα, ενώ ο τρόπος που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει συγκλονίζει.
Ένα από τα δεκάδες μηνύματα των φίλων της 14χρονης - ΦΩΤΟ από ilialive.grΈνα από τα δεκάδες μηνύματα των φίλων της 14χρονης - ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Την ίδια ώρα η σελίδα που διατηρούσε στο Facebook, έχει «βουλιάξει» από μηνύματα αποχαιρετισμού. Μια καρδιά σχηματισμένη από το κενό που αφήνουν δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα είναι η εικόνα που δημιούργησαν και έχουν αναρτήσει στο προφίλ τους στο Facebook, οι φίλοι της14χρονης Σουζάνας.

H αρχική σελίδα της 14χρονης στο facebook - ΦΩΤΟ από ilialive.grH αρχική σελίδα της 14χρονης στο facebook - ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive