Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση του eglimatikotita.gr στο δελτίο τύπου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την Αφίσα...





Το δελτίο Τύπου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Ανήσυχοι οι τυφλοπόντικες του συστήματος από την άνοδο της πάλης των εργαζομένων και του λαού για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, τον ρόλο που παίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτή την κοινωνική εργατική ανταρσία, αποφάσισαν να κτυπήσουν με βρόμικα κόλπα. Με εκτελεστικά όργανα λαθρόβια σάιτ και μπλογκ της ακροδεξιάς κατασκεύασαν μια δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την οποία δήθεν το μέτωπο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών, υπονοώντας ότι αναφερόμαστε στους κατηγορούμενους για ληστείες, κακοποιήσεις, βιασμούς κλπ!
Η κανονική αφίσα
η μονταρισμένη


Προφανώς, πρόκειται για...
προβοκάτσια, που ελάχιστοι μπορεί να πιστέψουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια στον ρατσισμό και τη φτώχεια, για την ανατροπή της πολιτικής και του συστήματος που γεννά την ανέχεια, τη βία, την εγκληματικότητα.


Τυφλοπόντικες πίσω στις τρύπες σας! Η οργή του λαού δεν ανακόπτεται!


ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ




ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Γραφείο Τύπου


Η Απάντηση του eglimatikotita...στο δελτίο τύπου...


Πρώτα από όλα δεν κατασκευάσαμε τίποτα εις βάρος κανενός..
Το θέμα το βρήκαμε στο planet-greece
και στο ygro-pyr
και κάνοντας μια μίνι έρευνα αν παίζει και αλλού το βρήκαμε και στο zougla
Τώρα δεν ξέρω ακριβώς τι σας έχει πειράξει,το ότι είναι μονταρισμένη η αφίσα,ή το ότι δεν την βγάλατε εσείς και σας πρόλαβαν και την μόνταραν άλλοι για σας.
Γιατι από ότι είδαμε από την μέχρι τώρα πορείας σας ως κόμμα,δεν έχετε συμπαρασταθεί ποτέ σε κανένα ιθαγενή ή μετανάστη που είναι θύμα εγκληματικής ή βίαιης ενέργειας από άλλον μετανάστη.
Ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουμε μια εγκληματική ή βίαια ενέργεια ακόμα και από ιθαγενείς  οι οποίοι πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα θα βγάλετε δακρύβρεχτες ανακοινώσεις οι  οποίες θα παιχτούν σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ....Δεν σας είδα ποτέ σε κανένα αγώνα των εργαζομένων Ελλήνων να είστε μαζί τους.Σας είδα όμως να θέλετε να διώξετε όσους κρατούσαν ελληνικές σημαίες στις συγκεντρώσεις για να μείνετε εσείς και 30 μετανάστες να φωνάζετε...
Τυχαίο?Δεν νομίζω?
Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το δικό μας μπλογκ δεν είναι ..ακροδεξιό,ακροαριστερό,ακρομεσαίο και ότι άλλο άκρο νομίζετε στα στενά πολιτικά σας μυαλά.
Γιατί έτσι σας έμαθαν τώρα τελευταία να λέτε Δήθεν ότι ελληνικό να σημαίνει και ακροδεξιό. Γιατί νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο θα κάνετε τον Έλληνα να νιώσει πολιτικές και ιστορικές ενοχές αν δεν πάει με την δική σας λογική.
Τι καταφέρατε?
Να γεμίσουν στα αλήθεια η γειτονιές με δηλωμένους πιά ακροδεξιούς.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική,ούτε κάνουμε προπαγάνδα για κανένα κόμμα.
Το δικό μας μπλογκ βάζει σε ανάρτηση την κάθε καλή πολιτική πρόταση που θέλει το καλό της πατρίδας και δεν μας ενδιαφέρει από όποιο χώρο και αν προέρχεται.Θα βάζαμε ακόμα και δικιά σας αν είχατε.Αλλά πως να έχετε,όταν το πρώτο σας μέλημα είναι πως θα περάσουν τα σύνορα πιο εύκολα οι  μετανάστες και αν έχει πλημμύρες στο Τζατζικιστάν.
Και επιτέλους μάθετε Ελληνικά εκεί στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Άλλο πράγμα ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και άλλο πράγμα ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.
Τα κόμματα και τις πολιτικές των άκρων σας τα χαρίζουμε για να έχετε εσείς να παίζετε και να παίρνετε  αβέρτα τα επιδόματα απο το κράτος που θέλετε "και καλά" να ανατρέψτε.
Αυτά για την ώρα και άλλη φορά να ψάχνεται καλύτερα από προκύπτουν οι πηγές στο ίντερνετ.
Γιατί ακόμα και στις αναρτήσεις που αφορούν το κόμμα σας,στο τέλος είχαν την πηγή της είδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive