Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΕΙΠΙΑ, ΚΑΝΤΟΝΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ, ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μόνο που το ζητούμενο δεν είναι η απονομή χάριτος, αλλά η επιλογή ταπεινωτικών λύσεων για τον τόπο και ο εγκλεισμός του λαού στα σύγχρονα κολαστήρια της νεοκατοχικής Γκεστάπο που πάτησε και πάλι τη βρώμικη μπότα στη χώρα μας, με την πολιτική ηγεσία του τόπου, στο θλιβερό ρόλο του αντεθνικού εφιάλτη.
Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, έχοντας καταστεί οιονεί επικυρίαρχοι, συνευρέθηκαν για να αποφασίσουν την τύχη της δικής μας πατρίδας, όντας διαχειριστές μιας κυριαρχίας που τους εκχωρήθηκε, από μια κυβέρνηση που εδώ και καιρό έχει απωλέσει κάθε νομιμοποίηση,..
ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive