Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Θα το πληρώσουμε όλο το έγκλημα του Γιωργάκη και των κηπουρών του!.



Η απλή αλήθεια πίσω από τις λέξεις.

Το κούρεμα  του χρέους -αποτέλεσμα χρεοκοπίας- είναι πλέον δεδομένο. ΟιΣαρκοζί και Μερκέλ διαφωνούν στο που θα βρεθούν τα λεφτά για να καλυφτούν οι απώλειες για τις τράπεζες. Ο Σαρκοζί ζητά την ενεργοποίηση του EFSF και η Μερκελ ζητά οι τράπεζες να ψάξουν τα λεφτά  στους μετόχους τους και μετά να μπει το EFSF. Τέλος Οκτωβρίου ο Σαρκοζί θα κατεβάσει πρόταση με στόχο “μια διαρκή  λύση για την Ελλάδα μέλος του ευρώ” όπως γράφουν οι FT της Γερμανίας και ένα σενάριο που παίζει είναι  καθεστώς διαρκούς χρεοκοπίας στην φυλακή του ευρώ.
Την ίδια στιγμή υπάρχει ήδη ανάγκη  παροχής κεφαλαίων στις τράπεζες και το ζητά η Λαγκαρντ . Οι ΗΠΑ πιέζουν για να μειωθεί το χρέος στην ευρωζώνη και να σβήσει η κρίση.


Και η χώρα μας είναι μια καλή αφορμή ή δικαιολογία για να  βάλουν χέρι στα 500  δις  των ευρωπαικών λαών που βρίσκονται στο EFSF, κόβοντας καμιά 100στη δις  από την Ελλάδα και τιμωρώντας την με κάθε τρόπο. Αυτό είναι που φοβάται ο ΓΑΠ και αλαφιασμένος ψάχνει από κάπου να πιαστεί.
Βρεθήκαμε εδώ γιατί ο Καραμανλής και ο Γιωργος Παπανδρέου ήταν ανεύθυνα παδαρέλια. Ο πρώτος  κορόιδευε ενώ ο δεύτερος καθυστέρησε έναντι των εταίρων να πάρει μέτρα ώστε να σβήσει η κρίση. Και  για να μην γελοιοποιηθεί  συκοφάντησε την χώρα μας παγκοσμίως ακολουθώντας μια  κοντόφλαμη  πολιτική αυτοπροστασίας αφενός, ενώ την ίδια στιγμή με αυτή έχτιζε το προφίλ του μεταρυθμιστή ηγέτη ο ηλίθιος. Όμως ήταν Μαϊμού και όσο πιο ψηλά φτάνει η Μαϊμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της.  Τα ψέματα σαρώθηκαν ένα ένα και ο Greek thinker απαξιώθηκε και η κατρακύλα συνεχίζεται…
Μετά πάτησε το μνημόνιο  πάλι για να διασωθεί έφερε τους τροικανούς και γίνανε όλα στάχτη. Η Χώρα από τότε πάει από εκβιασμό σε εκβιασμό διασύρεται και η κατάσταση της χειροτερεύει ενώ ακόμη και η χρεοκοπία της θα συμβεί γιατί  το θέλησαν κάποιοι πατρώνες και τραπεζικοί κολοσσοί.
Δεν είμαστε πλέον κυρίαρχο έθνος και συζητούν για εμάς στην Ευωρζώνη χωρίς να μας καλούν.
 Και είναι αλήθεια  ότι εδώ και λίγους μήνες  γίνεται προσπάθεια να διασωθεί κάτι. Να μπει πάτος στο Βαρέλι να μπει μια τελεία.Όμως είμαστε πλέον χωρίς επιχειρήματα. Χωρίς έξωθεν καλή μαρτυρία δεν έχουμε πετύχει τίποτα, μοιάζουμε με  χρόνια ασθένεια του ευρώ και εκεί έξω με την κοπιαστική εργασία του Γιώργου μας  θεωρούν κλέφτες.
Καθημερινές συναντήσεις τρόικα Βενιζέλου και το αποτέλεσμα που βγάνει από αυτούς είναι “Θα δούμε…”  Και τι να πεις αυτή την ώρα που τους έχεις δώσει τα πάντα;
Το πλοίο για την Ιθάκη ναυάγησε με ευθύνη του καπετάνιου και μην γελιέστε Πατριώτες θα το πληρώσουμε όλο το έγκλημα του Γιωργάκη  των κηπουρών του, των νομπελιστών και των ευρωπαϊστών. Αν καθυστερήσουν λίγο  οι ευρωπαίοι η στάση πληρωμών στο εσωτερικό είναι  θέμα ημερών και τότε δυστυχώς ή ήττα θα έχει μόνο έναν πατέρα ως συνήθως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive