Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Είναι “ΧΟΥΝΤΑ”, αντισταθείτε! Γράφει ο Γρηγόρης Ρώντας. Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

Μπουμ! 
«Έκτακτη εισφορά κοινωνικής αλληλλεγγύης». 
Μπουμ! 
Έκτακτη εισφορά στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. 
Κι από αύριο ο επιλογέας βολής στο όπλο του Ρόμποκοπ-Τζορτζ στην πιό δραστική «βολή κατά ριπάς»...


Κάποια από τα ακραία απαξιωτικά συνθήματα που η παλαιότερη Δεξιά εκτόξευε κατά του παππού Γεωργίου Παπανδρέου και του πατρός Ανδρέα, ταιριάζουν γάντι στον υιό και εγγονό. 
Εκείνους τους αδικούσαν. 
Ο Τζορτζ-Τζέφρυ κάνει και τον πλέον ακραίο αντιπολιτευτικό λόγο να φαίνεται επιεικής. 
Είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά και από τους χειρότερους Εφιάλτες. 
Αν οι Εφιάλτες έβλεπαν στον ύπνο τους εφιάλτες, ο «λεφτά υπάρχουν» Τζορτζ θα ήταν αδιαφιλονίκητα ο τρομακτικότερος.

 «Παπανδρέου παπατζή», φώναζαν οι αντιπολιτευόμενοι το ’63 για τον παππού Γεώργιο. Πείτε μου τώρα, θυμάστε μεγαλύτερο πολιτικό παπατζή από τον εγγονό Γιωργάκη; «Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, που τα ‘χετε κρυμμένα τα λεφτά να σας τα πάρω». Και πριν τις εκλογές του ’81 ένα από τα συνθήματα της Ν.Δ. ήταν: «Αγρότη αυτό το γαϊδούρι είναι δικό σου. Μην αφήσεις τον Παπανδρέου να στο πάρει». Πού να φανταστούν τότε οι αγρότες –που επί Ανδρέα Παπανδρέου έφαγαν με χρυσά κουτάλια- ότι ο γιός του δεν θα τους έπαιρνε απλώς το γαϊδούρι –και τα σώβρακα- αλλά θα τους μετέβαλλε σε υποζύγια γερμανικών και άλλων μουλαριών.

Τότε, λίγο μετά το ’81, σε μιά πανελλήνια συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., είδα να περιφέρεται στην αίθουσα ένα ψηλό παιδί με βλέμμα πλάνο, σαν εκτός αεροδιαδρόμου αεροπλάνο και να μιλά μόνο αγγλικά με κάτι φλούφληδες, τινές των οποίων είναι σήμερα υπουργοί. «Τι είναι αυτό; Τι γυρεύει εδώ μέσα; Πως είναι έτσι;», ρώτησε η 27χρονη περιέργειά μου έναν μεγαλύτερο σε ηλικία «σύντροφο» που είχαν δει πολλά τα μάτια του. «Σσστ, είναι ο γιός του προέδρου, ο Γιώργος».Θυμήθηκα τότε την κουβέντα που είχα ακούσει παλαιότερα από έναν μπαρουτοκαπνισμένο αγωνιστή της ζωής: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν άντρα από το να τον φωνάζουν “ο γιός του τάδε”. Είναι σαν να λες στους άλλους, μη φοβάστε δεν είναι κανείς».

«Ο γιός του τάδε» κρατά σήμερα το τιμόνι της Ελλάδας στα χέρια του και το δεξί του πόδι είναι δεμένο και πατημένο τέρμα στο γκάζι, οδηγώντας το εθνικό όχημα με φρενήρη ταχύτητα στον γκρεμό, για ...«να μας σώσει». Στην πραγματικότητα δεν οδηγεί ο ίδιος. Είναι δεμένος, μονταρισμένος στο κάθισμα του οδηγού, κάτι σαν ανδροειδές «Ρόμποκοπ» και δέχεται εντολές από το αρχηγείο της Εταιρείας «Παγκόσμια Διακυβέρνηση Α.Ε.»: “Turn on your left George, go ahead, on your right now, shoot this people, kill those Greeks, kill them all the bloody bastards”.

 Μπουμ! «Έκτακτη εισφορά κοινωνικής αλληλλεγγύης». Μπουμ! Έκτακτη εισφορά στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. Κι από αύριο ο επιλογέας βολής στο όπλο του Ρόμποκοπ-Τζορτζ θα μετατοπισθεί από τη θέση «βολή κατά βολή» στην πιό δραστική «βολή κατά ριπάς». Μαζικές απολύσεις, μισθοί 600 και 700 ευρώ, νέα φοροκαταιγίδα έμμεσων και άμεσων φόρων κι εκεί λίγο πριν την εκταμίευση της μεθεπόμενης «δόσης μας», παίζει και το σενάριο παύσης πληρωμών μισθών και συντάξεων γύρω στον Μάρτιο, για κανα-δυό μήνες, μέχρι να βογγήξουμε «εντάξει Τζορτζ, κάνε ότι πρέπει για να πάρουμε τη δόση μας, άσε μας ένα ξεροκόμματο ίσα για να μην πεθάνουμε». Όλα είναι προσχεδιασμένα, προσυμφωνημένα και υπογεγραμμένα στο Μνημόνιο 1, διαβάστε το στο Διαδίκτυο· όλα είναι εκεί κι αυτά που έγιναν κι εκείνα που θα γίνουν. Οι διαβουλεύσεις, οι δήθεν αρνήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για τις επόμενες «δόσεις μας» είναι στάχτη στα μάτια μας, για να τρομάζουμε όλο και πιο πολύ και ν’ αποδεχόμαστε με σκυφτό κεφάλι την σταδιακή εξόντωσή μας.

Περί αυτού πρόκειται. Τα σχέδια που υλοποιεί ο Τζορτζ κατ’ εντολή των αφεντικών του προβλέπουν για το μέλλον μιάν Ελλάδα δίχως Έλληνες. Είναι ωραίο το οικόπεδο, γωνιακό, με πλουσιότατο υπέδαφος, με ήλιο, νερά και θάλασσες, κονομησιές τρελλές, αλλά οι Έλληνες είναι πρόβλημα, «αυτός ο απείθαρχος λαός», όπως είχε πει ο Κίσσινγκερ, πρέπει να υποταχθεί κι ακόμα καλύτερα να φύγει. Διώχνουμε λοιπόν στην ξενιτιά τους νέους, οι πιο μεγάλοι που δεν μπορούν να φύγουν, θα πεθαίνουν με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς, λόγω και της ανέχειας που επιβάλλουν ο Τζορτζ και η Τρόϊκα και συνάμα φέρνουμε και 200-300 χιλιάδες Ασιάτες κι Αφρικανούς κάθε χρόνο, να προστίθενται στα 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που ήδη έχουμε, τους «ελληνοποιούμε» σιγά-σιγά, αντίο Έλλάδα, πολύ κράτησες τόσες χιλιάδες χρόνια, κανείς προφήτης σου δεν πρόβλεψε έναν Τζορτζ.

 Ποιό Σύνταγμα, ποιά Δικαιοσύνη και ποιοί νόμοι; “L’ etat c’ est moi” –το κράτος είμαι εγώ- σκέφτεται και πράττει ο απίθανος, ως άλλος Λουδοβίκος 14ος. Και η υπουργός του της α-παιδείας και παρα-παιδείας, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα αναφωνεί: «Δεν έχουνε βιβλία; Ας πάρουν dvd». Δεν καλεί όποιον κι όποιαν η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ στις συνεδριάσεις της. Μόνο γάτες με πέταλα νεο-ταξίτικα.

Πρόκειται περί κοινοβουλευτικής χούντας. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεσηκωθούμε για να περισώσουμε από την Ελλάδα ό,τι μπορεί ακόμα να σωθεί. Στην πραγματικότητα  οι «σωτήρες» μας είναι εγκάθετοι και ανδρείκελα  κατοχικών δυνάμεων.

 Οι προτάσεις που ακούγονται, να τους πλακώσουμε στις μηνύσεις για τα αισχρά και ξετσίπωτα χαράτσια που μας επιβάλουν, δεν είναι κακές. Να το κάνουμε. Αλλ’ ας έχουμε υπ’ όψιν μας ότι εν πολλοίς, το ύψος της σημερινής Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι αυτό στο οποίο κατέβηκε η εισήγηση τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας προς την Ολομέλεια, όταν μετά από σχετική προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, απεφάνθη ότι το Μνημόνιο δεν παραβιάζει το Σύνταγμα.

 «Αττίλας, η μάστιγξ του Θεού», έλεγαν οι Ρωμαίοι για τον τρομερό Ούννο επιδρομέα. Γιωργάκης!!! Η μάστιγξ του Δ.Ν.Τ. και των λοιπών σύγχρονων Ούννων επιδρομέων. Τον Αττίλα βρέθηκε τότε ένας Αέτιος να τον σταματήσει στα Καταλανικά Πεδία. Βλέπετε, οι  Αέτιοι των αλλοτινών εποχών δεν ανδρώθηκαν με βιντεοπαιχνίδια και facebook. Έχουμε και σήμερα κατάλληλα Καταλανικά Πεδία. Παιδεία εθνική να παράγει Αέτιους, δεν είχαμε τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτό πληρώνουμε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive