Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Έκαψαν και πάλι το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη



07.10.2011: Καταστράφηκε για 17η φορά το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.
Απίστευτα περιστατικά το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου στα Εξάρχεια, όπου το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη έγινε και πάλι στόχος εμπρηστικής επίθεσης.
Γύρω στις 10:30 ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων μπήκαν στον πεζόδρομο της Λόντου, όπου βρίσκεται εστιατόριο και είπαν στους πελάτες του να σηκωθούν για λίγο από τα καθίσματά τους. Στην συνέχεια απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι θα κάψουν το μαγαζί του, τον ανάγκασαν να τους αφήσει να συνδέσουν μία μπαλαντέζα που είχαν μαζί τους με την πρίζα. Στην μπαλαντέζα συνέδεσαν τροχό με το οποίο έκοψαν ένα κομμάτι από το σιδερένιο ρολό του βιβλιοπωλείου. Στην συνέχεια πέταξαν μέσα αναμμένα στουπιά και βόμβες μολότοφ προκαλώντας ταραχή στον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Μία μολότοφ πέρασε μέσα στον ημιόροφο του βιβλιοπωλείου καίγοντας βιβλία.
Σημειώνεται ότι το βιβλιοπωλείο έχει καεί 17 φορές ως τώρα.

 Ελληνικές Γραμμές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive