Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο ΓΑΠ δεν ήθελε το άρθρο των ΛΟ.Ρ.ΔΙ



Βυρυτός... πρωτεύουσα του Λιβάνου
Ο ΓΑΠ δεν ήθελε το άρθρο των τριών που έχει πολλές ανεξιχνίαστες στοχεύσεις και  ουρές ενώ λειτουργεί διαβρωτικά για τον ίδιο στο βαθμό που όλοι ήδη μιλούν για την μετά Παπανδρέου εποχή. 
Αυτό από μόνο του είναι τραγικό.
Θα ήθελε να είναι ισχυρός ώστε να το αποτρέψει και να κόψει πόδια αλλά δεν είναι. 
Αν “έκοβε” σήμερα τους ΛΟ.Ρ.ΔΙ με το αιτιολογικό ότι παρακάμπτουν το Υπουργικό και “σεχταρίζονται” εδώ και μήνες όπως λέει το Ρεπορτάζ, τότε η κυβέρνηση θα έπεφτε αύριο και αυτό οι ΛΟ.Ρ.ΔΙ το ξέρουν...

Το άρθρο τελικά βγήκε -την ημέρα που ο ΓΑΠ είπε το “δεν μπορώ”- μετά από λιτή τηλεφωνική ενημέρωση της Άννας και…
ο ίδιος απλώς αρκέστηκε να διαδώσει ότι είναι ενήμερος.
Μια προσπάθεια έλεγχου της κατάστασης είναι το ραντεβού με τον Παπούλια που γίνεται για να μπει στην εικόνα άρωμα εκλογών και να σταματήσουν να μιλούν από αύριο -και να επιτείνουν τον χαμό- οι βουλευτές. Αναμένεται παρέλαση στα κανάλια και ένας γενικός  χαμός.
Γιάννης Παπαϊωάννου
Ο Παπανδρέου αμέσως μετά την παρέμβαση Ψυχάρη θα πει στον Παπούλια  ότι η πρόθεση του είναι οι Εκλογές να μην γίνουν πριν τελειώσει η υπόθεση “κούρεμα” εκτός αν έχουμε έκτροπα και πολύ περισσότερο θύματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive