Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δεν είναι αχυράνθρωπος, είναι αδίστακτος προδότης!


Με την τελευταία του ομιλία, διέλυσε και τις τελευταίες αμφιβολίες (για όποιους είχαν ακόμα). Ο άνθρωπος δεν είναι ούτε μαριονέτα, ούτε μειωμένου καταλογισμού. Είναι ένας αδίστακτος τύραννος, πιστό εργαλείο των τυράννων που λυμάινονται τον πλανήτη.
Δεν είναι τα ψέμματα που ξεστόμισε για πολλοστή φορά χθες.
"Άφησαν την χώρα ανοχύρωτη στην κρίση…!"
Την ίδια στιγμή που ο Καραμανλής πέρασε την παγκόσμια κρίση της Lehman με μικρές απώλειες, παρότι είχε απέναντι του το κράτος ΠΑΣΟΚ που αγωνιζόταν λυσσαλέα για την κατάλυση της χώρας.
Τα αρνητικά Road Shows του πρωθυπουργού στα διεθνή δίκτυα που έλεγε ότι η χώρα καταρρέει, ότι δεν θα σεβαστεί ως κυβέρνηση καμμία συμφωνία, την ώρα που διαπραγματεύονταν τα κρατικά ομόλογα!
Τα συνδικάτα των κρατικοδίαιτων εγκληματιών που τον στηρίζουν ακόμα και σήμερα και παρέλυαν το κράτος σε καίριες στιγμές. Σήμερα χρησιμοποιούνται για να σπάνε τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις οργής.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive