Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πόσο μπορεί να στοιχίζει το πάρτι μερικών πράσινων μετακλητών υπαλλήλων;


Mπορεί οι άνεργοι στην Ελλάδα να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που στήνουν «εφεδρείες-απολύσεις», την ώρα που τα δικά τους παιδιά είναι ενός «ανώτερου (πράσινου) θεού» και βολεύονται ακόμη και σε εποχές Μνημονίου.
Όπως αποκάλυψε χθες ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, το πάρτι των μετακλητών καλά κρατεί και μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό δημιούργησε επιπλέον 84 θέσεις μετακλητών με συνολικό κόστος 3.438.178.
Μόνο στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών απασχολούνται 234 υπάλληλοι, από τους οποίους οι 176 είναι πρόσφατα διορισμένοι. Οι VIP διορισμοί των «μετακλητών» παρά τω πλευρώ των αντιπροέδρων - υπουργών έρχονται να προστεθούν στις 30.000 προσλήψεις που έχουν γίνει από το παράθυρο το 2010.
Μπορεί ως δικαιολογία να χρησιμοποιηθεί το επιχείρημα ότι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive