Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. Του Αντώνη Μυλωνάκη


Μήνυμα και μάλιστα πολύ δυνατό έστειλε  προς τ΄αμερικανάκια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ στη χθεσινή του εκπομπή ΟΡΘΑ-ΚΟΦΤΑ ο Γ.Καρατζαφέρης. 
Απο τις ελάχιστες φορές που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στέλνει ευχαριστίες σε προσωπικό επίπεδο και ονομαστικά σε κάποιον βουλευτή του....
 
Να όμως που ήρθε και η δικαίωση του αποδιοπομπαίου για πολλούς συναδέλφους του τράγου της κοινοβουλευτικής ομάδος του κόμματος για τους σοβαρούς , σκληρούς αλλά πάντοτε Ελληνικούς αγώνες του Μακεδόνα πολιτικού. 
Ενός πολιτικού κάθετα αντίθετου με τη μνημονιακή πολιτική ορισμένων, που ήρθε η ώρα να δεχτεί τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του αρχηγού του για τους αγώνες του ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ. 
Του Κυριάκου Βελόπουλου που δεν σκιάζεται αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές , που δεν φοβάται την Αμερικάνική πρεσβεία και προπάντων είναι πάντα κοντά στον απλό εργαζόμενο και συνταξιούχο, στον φτωχό και τον απαξιωμένο Ελληνα. 
Πιστεύω ότι ο Γ.Καρατζαφέρης απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μπορεί και βλέπει , κρίνει δίκαια και εκτιμά αυτούς που πολεμάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τα πιστεύω τους ,και όχι αυτούς που ακολουθούν την εύκολη λύση. 
Εδωσε αγώνες ο Κυριάκος για την ελευθερία, της ελληνίδας και του έλληνα ενάντια στους καρχαρίες των αμερικανικών συμφερόντων επώνυμα και με σθένος , φέρνοντας και πρώτος ομολογουμένως προτείνοντας, ελεύθερα την άλλη λύση. 
Ναι υπάρχει και η Μεγάλη Ρωσία που μαζί με τον Ισραηλινό παράγοντα μπορεί να παίξει τον πιο αποφασιστικό ρόλο στις προσπάθειες μας να μη γίνουμε προτεκτοράτο κανενός και οι Ελληνες να μην απαξιώνονται απο κανέναν. 
Γι΄αυτό πάντα φώναζε δυνατά : ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Το μήνυμα πέρασε πρόεδρε και μπράβο σου.

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω πολύ σ'αυτόν τον πολιτικό.Με κάνει να ελπίζω και να αισιοδοξώ.Αναφερόμενη στον πρόεδρο κ.Καρατζαφέρη,έχω να πω τα εξής.Είναι πολιτικός με διορατικότητα.Ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις.Είμαι αντίθετη που ψήφισε το μνημόνιο,αλλά θεωρώ ότι παραπλανήθηκε από την κυβέρνηση.Τέλος, προτείνω να κάνει σκληρή αντιπολίτευση και να κατεβάσει στο δρόμο τους ψηφοφόρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive