Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο πιο επικίνδυνος Έλληνας υπουργός των τελευταίων ετών


Μετά το χθεσινό κι εποικοδομητικό διάλλειμα(κατέβασα ήδη το Games of Thrones), επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, η οποία πάντα μας πλημμυρίζει με όμορφα κι ευγενή αισθήματα. Όπως σας είχα τάξει χθες, το μενού σήμερα έχει Παπουτσή.
Η θητεία του στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη(…) αν θυμάστε καλά ξεκίνησε γουρλίδικα: Ο πρωθυπουργός δέχτηκε επίθεση με παπούτσι στη ΔΕΘ πέρυσι. Συνεχίστηκε με αμέτρητα χημικά σε διαδηλωτές, με κώφωση ενός δημοσιογράφου, με αμέτρητους τραυματισμούς πολιτών, με προσαγωγή της Σεμίνας Διγενή στην αντιτρομοκρατική επειδή του ζήτησε να βρει τους δολοφόνους του Γκιόλια, ακόμα και με κλωτσιά ενός σκύλου και φτάσαμε στο σημείο να θρηνήσουμε ένα νεκρό. Α, και να δούμε τα ΜΑΤ να ψάχνουν τους εμπνευστές του υβριστικού πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά της κυβέρνησης. Περίφημα!..
Να μην ξεχνάμε πως όταν βυθίστηκε το «Σάμινα», υπουργός Ναυτιλίας ήταν το σημερινό τιμώμενο πρόσωπο, το οποίο φυσικά δεν βρήκε λόγο να παραιτηθεί. Ο ορισμός του επικίνδυνου ανθρώπου.









Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive