Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ! - ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ. Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χθες το πρωί, όχι μόνο στο υπουργείο Εξωτερικών αλλά σε ολόκληρη την χώρα. Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης, ο νούμερο δύο του Ερντογάν, Μπουλέντ Αρίντς – γνωστός για τις κάθε τόσο υποτιμητικές δηλώσεις του κατά της χώρας μας – έριξε διπλωματική βόμβα στα νερά του Αιγαίου και τα… απόνερα έφτασαν μέχρι την Κύπρο, το Ισραήλ αλλά και ίσως ακόμη παραπέρα!


Τι είπε ο Τούρκος πολιτικός; είπε ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου! Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Αρίντς ήταν: «Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα με τις διαπραγματεύσεις στην Κύπρο. Να μην υπάρξει ένταση. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι Ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν.

Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Ναυτικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας. Τότε ο Παπανδρέου απάντησε στον Ετζεβίτ: "Έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι κι εσείς μπορείτε. Αλλά μην υπάρξει ένταση"»!
Αν ισχύει αυτό που είπε ο τούρκος πολιτικός, πρόκειται για βόμβα μεγατόνων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ :http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive