Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ρώσικο πολεμικό στην Αλεξανδρούπολη!


Άγημα ναυτών θα παρελάσει τιμώντας την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940!
Ρωσικό πολεμικό θα καταπλεύσει στην Αλεξανδρούπολη, στις 27 Οκτωβρίου 2011, για τα εγκαίνια του Ρωσικού Μνημείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημ. «Ελεύθερη Θράκη», άγημα ναυτών θα παρελάσει στην Αλεξανδρούπολη, τιμώντας την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Το Ρωσικό Πολεμικό “Tsesar Kunikof”, με 89 ναύτες και αξιωματικούς, θα συμμετάσχει στην τελετή των εγκαινίων του ανακαινισθέντος Μνημείου των πεσόντων Ρώσων Στρατιωτών το 1878 στην Αλεξανδρούπολη, κατά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα γίνει, στις 30 Οκτωβρίου, και ποδοσφαιρική συνάντηση των Ρώσων ναυτών και στρατιωτών της 12ης Μεραρχίας Πεζικού. Υπάρχει περίπτωση να αφιχθεί και ο Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας Αλεξάντρ Αβντέεφ που θα συνοδεύσει την σύζυγο του Ρώσου Προέδρου κ. Μεντβέντεφ, λόγω της καταγωγή της...
από την ιδιαίτερη πατρίδα των Ρώσων στρατιωτών, που έπεσαν στην Αλεξανδρούπολη. Τις όλες εκδηλώσεις, θα καλύψει και Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο.
Να πούμε και πως το ρυμοτομικό σχέδιο της Αλεξανδρούπολης έχει συνταχθεί από Μηχανικούς του Ρωσικού Στρατού.
 http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/10/blog-post_7300.html#ixzz1bFY19ZbK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive