Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Εδώ οι Αλβανοί μας σκοτώνουν για 80 €! Βιάζουν τις μανάδες και ο Παπουτσής βλέπει ακροδεξιούς !



Ο Α. Γεωργιάδης βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ σε επερώτησή του  υποστήριξε πως "ζούμε σε μία χώρα που πλέον φοβόμαστε να μείνουμε στα σπίτια μας", για να του απαντήσει ο Χ. Παπουτσής ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας των πολιτών, ενώ, παράλληλα, έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια γύρω από το ζήτημα !!!
Ανδρέας Φουστάνος : Έζησα τον Εφιάλτη με 2 πιστόλια στο κεφάλι μου
(Αντε  ρε Φουστάνε, σε έβαλαν να γίνεις προβοκάτορας  εναντίον της Κυβέρνησης !)

"Ορισμένες δυνάμεις που θέλουν να εμφανιστούν ως εθνικά υπεύθυνες στο επίπεδο της οικονομίας, αλλά θέλουν να κρατήσουν και ένα αντιπολιτευτικό ρόλο, επιλέγουν την ασφάλεια για να δημαγωγήσουν", παρατήρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

"Εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση είναι η ασφάλεια και η συνοχή της κοινωνίας, και ότι δεν θα επιτρέψουμε απολύτως κανέναν, ούτε εσάς, ούτε το κόμμα σας, ούτε τις άλλες ομάδες της άκρας δεξιάς που επιχειρούν να οργανώσουν τους πολίτες και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους", ανέφερε ο Χ. Παπουτσής.

Θα τους αφήσσετε να τους σκοτώνουν και να τους βιάζουν κ.Παπουτσή; Ξέρετε δεν έχουν όλοι τους αστυνομικούς που έχετε εσεις να σας φυλάνε !
http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/80.html#ixzz1a60QYbzy

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive