Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΒΑΣΩ:«Καταργήστε πρώτα τους 77 οργανισμούς που ιδρύθηκαν την τελευταία 2ετία και μετά να δούμε πως θα εφαρμόσουμε την εφεδρεία»

«Δεν μπορεί να μην πάει ούτε ένας στη φυλακή»Β. Παπανδρέου: Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι δεν περνάει

«Δεν μπορεί να μην πάει ούτε ένας στη φυλακή»

Να γίνουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο, καθώς «έτσι όπως είναι δεν περνάει», προέτρεψε η Βάσω Παπανδρέου, δίνοντας τον τόνο στον ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ το οποίο συνεδριάζει για το πολυνομοσχέδιο.
«Καταργήστε πρώτα τους 77 οργανισμούς που ιδρύθηκαν την τελευταία 2ετία και μετά να δούμε πως θα εφαρμόσουμε την εφεδρεία», είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια σημείωσε πως δεν μπορεί με βάση τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις να πληρώνουν περισσότερα εκείνοι που έχουν εισόδημα κάτω από 70.000 ευρώ, από αυτούς που έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ.
Και κατέληξε λέγοντας: «Προχωρήστε στη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών της τελευταίας δεκαετίας. Να πάει ένας πολιτικός φυλακή !». 
Η συνεδρίαση αναμένεται θυελλώδης και καθιστά δύσκολη την έναρξη της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής που είχε προγραμματιστεί για τις 3 σήμερα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive