Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο αρχηγός της Α.Ε.Φ ΖΕΡΒΑΣ είχε την τιμή να εκπροσωπήσει τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ "ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑ" στην 67η Επέτειο της απελευθερώσεως των Αθηνών


 O αρχηγός της ομάδας Άσβεστης Εθνικής Φλόγας "Α.Ε.Φ ΖΕΡΒΑΣ" και υπεύθυνος νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ "Ναπ. Ζέρβας", παρευρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις για την 67η Επέτειο της Απελευθερώσεως των Αθηνών με την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως και με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Τιμή και δόξα στο Ναπολέοντα Ζέρβα, στους ήρωες του ΕΔΕΣ και σε όλους τους Έλληνες που αγωνίστηκαν για την Πατρίδα και την ΕΛΛΑΔΑ μας, με αγνό πατριωτισμό και πίστη .
Εμείς τους τιμούμε και δηλώνουμε με βροντερή φωνή και αίσθηση πατριωτικού καθήκοντος "ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ! ΖΕΡΒΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!"

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

3 σχόλια:

  1. και ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Πατριωτης Ελληνας συνταγμταρχης ΨΑΡΡΟΣ του 542 συνταγματος ευζωνων που ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ απο τον ζερβα,τι ητανε;

    Σκατα στον Ζερβα τον προδοτη τον φονια
    ΖΗΤΩ ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ψαρρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος για το ανιστόρητο σχόλιο. Η διάψευση του ψέματος που γράψατε δίνεται και από τους ίδιους τους αγωνιστές του 542. Δεν αξίζει καν ο κόπος για εμάς να διαψεύσουμε την παραποίηση της ιστορίας. Ας πάτε στο Κλήμα Δωρίδος να ακούσετε από τους αγωνιστές του 542 αλλά και από τους ίδιους τους αριστερούς την αλήθεια. Άλλωστε και ο φονιάς του Ψαρρού στο τέλος τρελάθηκε στο παραπέτασμα από την πράξη του. Η διχόνοια που θέλει να σπείρει το σχόλιο δεν θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχωρεστε μου το ΛΑΘΟΣ!
    Δεν ηταν ο Ζερβας ο προδοτης και φονιας του ΗΡΩΑ Ψαρρου, αλλα το ΚΤΗΝΟΣ -του ΕΛΑΣ- Αρης Βελουχιωτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive