Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΙ «ΧΑΜΕΝΟΙ» ΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ

και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην Αλβανική «Απογραφή»,
για την καταγραφή της Ελληνικότητας
 
  Οι «χαμένοι» για Αθήνα και Τίρανα Βλάχοι της Βορείου Ηπείρου, σπάνε για πρώτη φορά τη σιωπή τους και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην Αλβανική «Απογραφή» όλους του Βορειοηπειρώτες και ιδίως τους Βλάχους, ώστε παρά τις αλβανικές μεθοδεύσεις και εκφοβισμούς, να καταγραφεί για πρώτη φορά επισήμως η Ελληνικότητά τους!

   Κυνηγημένοι και διασκορπισμένοι στους αιώνες μετά την οριστική καταστροφή από τους Τουρκαλβανούς της πρωτεύουσάς τους, της θρυλικής Μοσχόπολης κοντά στην Κορυτσά, έχοντας - λόγω της απαγόρευσης αλλά και της παντελούς έλλειψης ελληνικών σχολείων -  χάσει πολλοί την ελληνική γλώσσα, αλλά όχι και την ελληνική ψυχή, συνείδηση και ορθόδοξη πίστη, στέλνουν το τελευταίο σήμα κινδύνου, πριν από την οριστική ενταφίαση ή την οριστική ανάσταση της Βορείου Ηπείρου, καθοριστικό ρόλο στην οποία θα παίξει η θαρραλέα συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των Βορειοηπειρωτών στην «Απογραφή»!

   Γιατί η «Απογραφή» είναι Εθνική Ανάγκη! Και άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα δοθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive