Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΙΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ...Του *Σταύρου Καρκαλέτση

H είδηση, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση του Ισραήλ φέρεται να ζήτησε από την κυπριακή την άδεια χρήσης της αεροπορικής βάσης "Α. Παπανδρέου" στην Πάφο, ως αντάλλαγμα την εξασφάλιση της αεράμυνας της νήσου, πρέπει να προξενεί ικανοποίηση αλλά και μελαγχολία σε κάθε Έλληνα. Ας μην ξενίσει το αντιφατικόν των συναισθημάτων. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά καθαρά.
Εάν αυτό γίνει αποδεκτό από τη Λευκωσία, όπως και  η χρήση συγκεκριμένων αεροδρομίων της δυτικής Ελλάδος από την ισραηλινή αεροπορία, μιλάμε για δυναμική αλλαγή στις στρατιωτικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή... Αν αληθεύουν δε, οι πληροφορίες περί ανταποδοτικής χρήσης ισραηλινού αεροδρομίου από την ελληνική πολεμική αεροπορία, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως οι δυνατότητες ελληνικής αποτροπής πάνω και επί της Κύπρου, κυριολεκτικά ''απογειώνονται''.
*Σταύρος Καρκαλέτσης
Ιστορικός, αμυντικός αναλυτής, πρόεδρος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ :http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive