Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Tώρα χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα από την Ελλάδα


Τον ρόλο της Τουρκίας τον ξέρουμε την αλαζονεία του Ερντογάν αρχίσαμε να την καταλαβαίνουμε άπαντες πλέον  ,όταν τα λέγαμε εμείς  ήμασταν οι γραφικοί ,οι πολεμοκάπηλοι ,οι Εθνικιστές .
Τώρα που η Τουρκία αλυχτάει σαν τρομαγμένο κοπρόσκυλο που του παίρνουν το φαί από το στόμα, τώρα χρειάζεται ψυχραιμία .
Η Τουρκία αυτή την στιγμή είναι χωρίς κανέναν  σοβαρό σύμμαχο ή καλύτερα χωρίς προστάτη και μη έχοντας ξανά στην ιστορία της να χρειάζεται να πάρει μόνη της αποφάσεις είναι ικανή για το χειρότερο .


Στρατιωτικά  έχουμε το πάνω χέρι ξέρουμε τον τόπο και το χρόνο έχουμε και τα μέσα να αντιδράσουμε εάν χρειαστεί

Αύριο το πρωί ο Μπεγλίτης και ο Αρχηγός  να πάνε  στην Κύπρο και από εκεί στο Ισραήλ ,να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό που είναι απλή μαριονέτα των Αμερικανών ,έχουμε το ΟΚ  της Αμερικής ,έχουμε Αμερικάνικη εταιρία είναι τεράστια ευκαιρία να επιβάλουμε τα  τετελεσμένα εμείς .

Επίσης δεν υπάρχει θέμα σύγκρουσης συμφερόντων με την Ρωσία αλλά έχουμε την δήλωση του Πούτιν να μην τολμήσει κάτι η Τουρκία εναντίον της Κύπρου και εκτός των άλλων έχουμε και ένα καλό δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να αφήσει τον Χριστόφια στην τύχη του, εν αντιθέσει με εμάς .

Ο Στρατός της Τουρκίας είναι κυριολεκτικά στην γωνία με τους μισούς Στρατηγούς  στην φυλακή και τους άλλους μισούς στην σύνταξη.

Ο Νέος ηγέτης του Στρατού του  Ερντογάν   είναι ένας κοινός εγκληματίας μακελάρης των Κούρδων που ανδρώθηκε στρατιωτικά σαν σφαγέας και Στρατοχωροφύλακας  έχοντας αντιμετωπίσει μόνο γυναικόπαιδα και όχι τακτικό στρατό, συνήθως αυτοί είναι και θρασύδειλοι και κιοτήδες .

Με τους  διοικητές των πολεμικών μονάδων δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις ,αλλά είναι έξυπνος και αγοράζει  χρόνο να προωθήσει δικούς του ανθρώπους στην Ιεραρχία .

Τα τελευταία 24ώρα οι Κούρδοι έχουν επιτυχίες στον Στρατιωτικό τομέα με αποκορύφωμα τον θάνατο σήμερα (11 )έντεκα στρατιωτικών και τον τραυματισμό άλλων έξη (6) μεταξύ των νεκρών  και τον επικεφαλής Ταγματάρχη .

Το Ισραήλ έχει κρατήσει την περιοχή καθαρή  με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε περιπολία και έχοντας ετοιμάσει στόλο να περιφρουρήσει τις γεωτρήσεις .αρκεί εμείς να μην υποκύψουμε ούτε να υπερβάλουμε .Σταθερότητα και σοβαρότητα να ενημερώσουμε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και κυρίως να στηρίξουμε τις προσπάθειες της Κύπρου.


Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε υμείς είναι η διακλαδική εξουσία , ο διαχωρισμός της πολιτικής αποφάσεως από την  Στρατιωτική επιχείρηση και να υπάρχει μία και μοναδική γραμμή !

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται


Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτ. Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive