Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Παρέμβαση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή σχετικά με το θόρυβο που προκλήθηκε στην Αίθουσα για την Proton Bank, με αφορμή τροποπολογία του υπουργείου Οικονομικών.


Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
Να χαιρετίσω την ηρεμία που έστω και καθυστερημένα ήρθε στην Αίθουσα. Πιστεύω ότι έπιασε τόπο η έκκληση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τον ο κ. Σαμαρά. Μπορεί να μην ήρθε ο Πρόεδρος της ΝΔ αλλά σαφέστατα νομίζω ότι η παρουσία του είναι αισθητή στην Αίθουσα, διά της αλλαγής κλίματος και το χαιρετίζω αυτό.
Πριν από λίγο με ενεκάλεσε ο φίλτατος κ. Κεφαλογιάννης...
γιατί απεκάλεσα τον κ. Βενιζέλο «πρόεδρο». Έτσι προσφωνείται, «πρόεδρος»! Όπως και τον κ. Αβραμόπουλο, μέσα στην Αίθουσα, τον προσφωνώ «πρόεδρο». Και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής αποκαλείται «πρόεδρος». Αυτά είναι απλά πράγματα, για νέους βουλευτές, όχι για εσάς που έχετε συμπληρώσει μια 20ετία μέσα στην Αίθουσα..
Τώρα από εκεί και πέρα, αν θέλετε να είμαι αντικειμενικός, σαφώς, όπου διαπιστώνω ότι οι νοηματικές διαδρομές είναι επαρκείς, σαφέστατα αυτές τις νοηματικές διαδρομές τις ακολουθούμε. Ουαί και αλίμονο, όταν υπάρχουν εν ανεπαρκεία οι αναγκαίες αυτές νοηματικές διαδρομές. Και εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι ο άνθρωπος για τον οποίο έγινε η βαβούρα μέσα στην Αίθουσα, έχει κάποια πράγματα. Να θυμίσω ότι σε μια εκδήλωση που έγινε για τον Νέστωρα της Αριστεράς, υπήρξε ο άμεσος οικοδεσπότης και σε εκείνη την εκδήλωση είχε παραβρεθεί και ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Γιώργος Παπανδρέου. Και αν ψάξουμε καλά στον κατάλογο του Δ.Σ. αυτής της τράπεζας που ενεπλάκη μέσα σε αυτόν τον Κυκεώνα -και ελπίζουμε να βρεθεί μια διέξοδος- ήταν στενότατος άνθρωπος της ΝΔ, ο οποίος συνδέεται άμεσα και καταλυτικά με πρόσωπο το οποίο πολύ καλά ξέρετε, έλκων την καταγωγή εκ Θεσσαλονίκης και διαμένων σήμερα εις το Ποσείδι Χαλκιδικής.

Ύστερα από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΛΑ.Ο.Σ ως «κουκλόσπιτο της πολυκατοικίας» ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε τα εξής:

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
Το «σκυλόσπιτο» το δικό σας, θα χρειαστεί το «κουκλόσπιτο» πάρα πολύ σύντομα. Τώρα βέβαια, εάν ζηλεύετε τις νοηματικές σχέσεις προσπαθήστε να φθάσετε σ’ αυτό το επίπεδο για να σας κάνουμε και εσάς παρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive