Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Κρήτη. Κτηνοτρόφος… high tech τσάκωσε τους ζωοκλέφτες!

Πού να φανταστούν οι… δύστυχοι ζωοκλέφτες ότι η καλοθρεμμένη προβατίνα που έκλεψαν από μια στάνη στη Γαστούνη Ηλείας θα τους έβγαινε «ξινή» λόγω της… τεχνολογίας! Απηυδισμένος από τις απανωτές κλοπές που του είχαν κάνει, ο κτηνοτρόφος είχε εγκαταστήσει στο μαντρί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο τους κατέγραφε χωρίς να το ξέρουν!
Ο… high tech τσοπάνης..

είχε φροντίσει να μην φαίνονται οι κάμερες κι έτσι οι ανυποψίαστοι ζωοκλέφτες έδωσαν τα καλύτερα… προφίλ και ανφάς τους όσο έκλεβαν την αξίας 250 ευρώ προβατίνα και «ρουφούσαν» πετρέλαιο αξίας 150 ευρώ από το τρακτέρ του ιδιοκτήτη της! Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό παραδόθηκε στην Αστυνομία, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δραστών οι οποίοι το «φυσάνε και δεν κρυώνει» με το πάθημά τους! Μοναδική τους παρηγοριά είναι ότι πρόλαβαν να… ξεκοκαλίσουν την κλεμμένη προβατίνα!

*** Πάλι στην Ηλεία, στην αγροτική περιοχή του Λεπρέου, άγνωστοι τρύπωσαν στον περιφραγμένο χώρο ενός χοιροστασίου και έκλεψαν έναν ολοκληρωμένο εξοπλισμό ανατροφής και παραγωγής χοίρων, μαζί με τα ηλεκτρικά μοτέρ μεταφοράς τροφής και νερού. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 15.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive