Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Της Αγγελικής Νιαροπέτρου

Διάβαζα το εκτενές άρθρο της Κας Σ.Βούλτεψη και μου κίνησε την περιέργεια, τι πραγματικώς συμβαίνει με την περίπτωση Ραγκούση. 
Δεν κατέληξα αν η περίπτωση χρήζει πολιτικής ή ιατρικής αντιμετώπισης. Πολιτικά υπάρχει λύση, υπάρχουν (;) Βουλευτές, υπάρχει (;) Βουλή, υπάρχει (;) Κυβερνών Κόμμα και πάνω απο όλα υπάρχει (;;;) Πρωθυπουργός! 
Το λέει κι η λέξη που να πάρει και να σηκώσει.
ΠΡΩ-Θ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ. 
ΠΑΝΩ απο Υπουργούς κ.λ.π. 
Αυτός λοιπόν ΤΙ κάνει; 
Λέμε, ο τάδε Υπουργός μουρλάθηκε, τούστριψε βρε παιδί μου, λάλησε, τάπαιξε, πέστο όπως θές.
ΤΙ κάνει λοιπόν ο ΠΡΩ-Θ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ; τον αφήνει τον ... λαλημένο να ασκεί καθήκοντα... Υπουργού; 
Εκτός κι αν το ίδιο.. λαλημένος είναι και ο ΠΡΩ-Θ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ και είχε απόλυτα δίκιο ο Κακλαμάνης όταν είπε:"ΤΡΕΙΣ λαλούν και ΔΥΟ χορεύουν". Στην προκειμένη περίπτωση όμως ένας λαλημένος έχει βάλει 11.000.000 Έλληνες και χορεύουν τον χορό των αναστενάρηδων σ`αναμμένα κάρβουνα. 
Γιατί ΔΕΝ μπορεί, λογικά ΔΕΝ γίνεται ο ΕΝΑΣ νάχει δίκιο και τα 11.000.000 να μουρλάθηκαν ομαδικώς....

Δεν γίνεται να ξύπνησε ξαφνικά ο ΕΝΑΣ ραγκούσης και να βάζει φωτιά σε ΟΛΗ τη χώρα. 
ΔΕΝ γίνεται να ξέρει ακόμα και η κυρά Γιώργαινα στις Εσχατιές της Ελλάδας πως ότι κάνει ο λαλημένος Ραγκούσης είναι τρελό, να το λένε οι Ταξιτζήδες, οι Ξενοδόχοι, οι Τουρίστες,τα ΜΜΕ, οι Βουλευτές , η αντιπολίτευση ΣΥΣΩΜΗ, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός κι αυτός να νομίζει ότι -και καλά- ΟΛΟΙ αυτοί "ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ" το θεάρεστο έργο του. 
Φυσικά ΟΥΔΕΙΣ αμφισβητεί την εντιμότητα του ανδρός, ούτε κανείς μπορεί να πιστέψει τα ... κακόβουλα σενάρια (;) που διαδίδουν μερικοί. 
Οτι δλδ ο Ραγκούσης τάχει 400 κι ότι ΗΔΗ ετοιμάζονται τα καρτέλ να καταβροχθίσουν τους χιλιάδες ταξιτζήδες , αντικαθιστώντας τους απο 2-3 επιχειρηματίες που θα λυμαίνονται τον κλάδο σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. 
ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν! 
Και να τελειώνουμε, γιατί και τα νεύρα μας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σ`αυτήν την κατακαημένη χώρα, υπάρχει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κανονικός ή ιμιτασιόν; Και ΑΝ υπάρχει, ΤΙ στο καλό κάνει, εκτός απ τον... Κινέζο;
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ

3 σχόλια:

  1. Κύρια Αγγελική νομίζω ότι πιάνεις τον τράγο από την ουρά και όχι από τα κέρατα ,βέβαια θα έχεις και εσύ τους δικούς σου λόγους για να το κάνεις αλλά τέλος πάντων ας γίνει και αυτή η ριμάδα η απελευθέρωση τόσα χρόνια λέγεται! Οσο για την συμπαθή τάξη των ταξιτζήδων που πιάνουν πουλιά στον αέρα πάνε και σήμερα και αγοράζουν με μαύρα χρήματα άδειες!! και αναρωτιέμαι γιατί αλλά επαγγέλματα να είναι ανοικτά και αυτών όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλης Ελευθεριάδης17 Αυγούστου 2011 στις 12:46 π.μ.

    Έχετε δίκιο κύριε ανώνυμε, εδώ ανοίξαν επαγγέλματα όπως οι φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι , δικηγόροι, κατόπιν ρητών οδηγιών της τρόικας, να μην ανοίξει το επάγγελμα των ταξί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν τον τράγο τον Ραγκούση απ όπου κι αν το πιάσεις λερώνεσε. Είναι ΒΑΛΤΟΣ ο άνθρωπος, θέλει μυαλό να το δείς;
    ΚΕΡΑΤΕΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ, ΤΑΞΙ. Και πάμε να διαλύσουμε τα ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΕΣ είναι οι Οδηγίες. Κι αυτό μυαλό θέλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive