Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Η έκρηξη στο Βασιλικό επιδείνωσε την ήδη φθίνουσα πορεία της οικονομίας μας. Η περίπτωση αυτή προέρχεται από το χώρο του απρόβλεπτου και απροσδιόριστου όπου εκτίθεται κάθε κοινωνία. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι το συμβάν στο Βασιλικό δεν προέρχεται από ανωτέρα βία αλλά από την ανευθυνότητα των κρατούντων ... Που σημαίνει ότι οι κυβερνώντες προσέθεσαν στο πεδίο της απροσδιοριστίας την ανευθυνότητα τους εκ της οποίας προήλθε η καταστροφική έκρηξη . Η περίπτωση αυτή καθιστά την ίδια την ηγεσία του λαού αίτια συμφορών και δεινών . Τούτο αποκαλύπτει την απροσμέτρητη ανευθυνότητα και ανηθικότητα της κρατικής μηχανής .
Η διαπίστωση αυτή μας οδηγεί στο βαθύ κράτος του κομματισμού που στηρίζεται στις πελατειακές σχέσεις και την συνάδουσα αναξιοκρατία. Αυτή είναι και η δεύτερη αιτία της οικονομικής μας κατάστασης. Δηλαδή ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας με τα υψηλά εισοδήματα και τις πριγκηπικές απολαβές τις οποίες απολαμβάνει σε κατάσταση ηθικής σήψης. ..συνέχεια>>
Λουκάς Σταύρου
Προσωπικο Ιστολόγιο: l-stavrou.blogspot.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: lukestavrou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive