Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ


Ο Χριστόφιας σε χθεσινή ομιλία του στο καθιερωμένο πανηγύρι για την Αμμόχωστο που γίνεται στη Δερύνεια , επανέλαβε την προδοτική πρόταση του Τάσσου Παπαδόπουλου που υιοθέτησε και ο ίδιος , για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το άμεσο εμπόριο Ε.Ε. – κατεχομένων μέσω του δήθεν εποπτευομένου λιμανιού της Αμμοχώστου.
Με λίγα λόγια ξεχάστε τις λύσεις και τις ψευδοπατριωτικές προετοιμασίες για ένα δεύτερο ΟΧΙ, κομματοπροσκυνημένοι εθνικόφρονες , κατ’ επανάληψη του ΟΧΙ του 2004 όπου δεν είχατε το σθένος να μην αποδεχτείτε το διπλό δημοψήφισμα και την συμμετοχή των εποίκων.
Ξεχάστε τις ανούσιες αντιστάσεις και τους αγώνες της πασαρέλας και των συνθημάτων. Εδώ η πατρίδα ξεπουλιέται από τους ηγέτες σας, κομμάτι , κομμάτι στους κατακτητές.
Ο δρόμος της απελευθέρωσης δεν περνά μέσα από λεωφόρους αλλά από δύσβατα φαράγγια...ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>
Λουκάς Σταύρου
Προσωπικο Ιστολόγιο: l-stavrou.blogspot.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: lukestavrou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive