Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Για 38η ΧΡΟΝΙΑ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ποταμιά Καρατζαφέρης 7/8/2011 Εσπερινός
 1 βίντεο 
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Φωτια....θα πεσει...να μας "καψει"!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Oi Ελληνες έχουν την καλύτερη και επιστημονική θρησκεία που εμφανίστηκε ποτε στον πλανήτη.. Μπροστά ο Ζευς και και ακολουθουν οι ...υπουργοί πολέμου=άρης,Γεωργίας= Δήμητρα ,θαλάσσης = Ποσειδωνας κλπ".Καθηγητης Κοινωνιολογιας στο Λατρομπ Γιουνιβέρσιτυ,Μελβούρνης 1980..
    Ο χριστιανισμός ειναι μια εβραική αίρεση που μισεί θανάσιμα τον Ελληνισμό και στόχο ειχε την εξόντωσή του και τα κατάφερε..
    Ο Αλέξανδρος και όλοι οι γνωστοι της Αρχαίας Ελλάδας δεν μπορουσαν ούτε και να το φανταστουν ότι οι...απόγονοί τους θα ξεπωλούσαν τα ιερά τους και θα γίνονταν αρνισήθρησκοι -έστω και με καυλοτομή που εφάρμωσαν οι οπαδοί του ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ Σαούλ..
    Παλια άκουγα τον ΓΚ να μιλά με παθος για την Ελληνική γραμματεία και την αρχαία Ελλάδα..Ελπίζω να μη πάρει σβαρνα μονές και εξωκκλήσια που στηθηκαν πάνω απο τους ναούς μας.. δίνοντας άφεση αμαρτιων στα εγκλήματα των Μέλανων αρκούδων..Εκδημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive