Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η Απόρρητη Έκθεση EW-Pa 128 με τη κωδική ονομασία «Κόκκινο Σπίτι»


Πριν από δύο χρόνια η βρετανική εφημερίδα DAILY MAIL έφερε στη δημοσιότητα απόρρητο έγγραφο των Αμερικανικών Στρατιωτικών Υπηρεσιών (Military Intelligence) με τον αριθμό EW-Pa 128 και τη κωδική ονομασία «Κόκκινο Σπίτι». Το συγκεκριμένο απόρρητο έγγραφο συντάθηκε το Νοέμβριο του 1944 και σύμφωνα με την εφημερίδα συνεχίζει και φυλάσσεται μέχρι και σήμερα σε ειδικές συνθήκες σχετικά με τη διατήρησή του στα μυστικά αρχεία των ΗΠΑ.
Μυστική συνάντηση ώστε να συζητηθεί το περιεχόμενο του εγγράφου έγινε στις 10 Αυγούστου του 1944 στο ξενοδοχείο "Maison Rouge Hotel" του Στρασβούργου. Σύμφωνα πάντα με την αποκάλυψη της εφημερίδας, στη μυστική συνάντηση έλαβε μέρος η τότε ελίτ των Γερμανών βιομηχάνων που συζήτησαν και ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους η χώρα τους (Γερμανία) θα ξανά γιγαντώνονταν δημιουργώντας μια παγκόσμια οικονομική δύναμη έτσι ως ώστε να κερδίσει όσα τελικά δεν κατάφερε με στρατιωτικά μέσα στους πρώτους δύο Παγκοσμίους Πολέμους.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive