Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΕ, να γελάσουμε και λίγο.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Είναι καιρός πια να σταματήσει το παραμύθι για το κομματικό δήθεν κράτος που οικοδόμησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ .  Η Δεξιά , εσκεμμένα , προσπαθεί να αλλοιώσει την τιτάνια μάχη που έδωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να εκδημοκρατίσει μια σάπια δεξιά αρτηριοσκληρωτική χουντική Δημόσια Διοίκηση που παρέλαβε το 80 και τοποθέτησε ανθρώπους με δημοκρατική συνείδηση , προοδευτικούς που οδήγησαν την Ελλάδα απο την Χούντα στην Δημοκρατία . 

Στα χρόνια που ακολούθησαν , τόσο στην θλιβερή παρένθεση που κυβέρνησε ο Μητσοτάκης όσο και στην μετέπειτα περίοδο Καραμανλή με τα τεράστια οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα , τις απαγωγές μεταναστών , τα δομημένα ομόλογα , τα Βατοπέδια και γενικά τα Νόμιμα και Ηθικά σκάνδαλα που οι βουλευτές της Δεξιάς διέπραξαν και μετά κουνούσαν το δάκτυλο μέσα στην βουλή , το Ελληνικό Δημόσιο αλώθηκε απο τις κομματικές προσλήψεις στελεχών της ΝΔ που εκτοτε ζούσαν παρασιτικά εις βάρος του Ελληνικού λαού .
Προσπάθησαν να κάνουν το μαύρο άσπρο και να μας πείσουν ότι όλα τα παιδιά της Καλαμάτας στο Υπουργείο Πολιτισμού ,  η Αγροφυλακή κλπ ότι ήταν πράσινες δήθεν προσλήψεις που έριξαν το κράτος έξω.
Κύριοι της Δεξιάς , αρκετά με τα ψέματά σας . Εμείς φέραμε το ΑΣΕΠ και τον νόμο Πεπονή για αξιοκρατικές προσλήψεις . Εσείς γεμίσατε το Δημόσιο με γαλάζια παιδιά που έπρεπε να βολέψετε προκειμένου να σας ψηφίσουν όπως άλλωστε είχε με αφέλια δηλώσει και η πρώην βουλευτίνα σας που σπεύσατε να διαγράψετε .
Τώρα όμως με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα , ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου , αποδεικνύει ποσο μεγάλος ηγέτης είναι μιας και αντί να τους πετάξει όλους έξω , τους δίνει την ευκαιρία με την «εργασιακή εφεδρεία» να ψάξουν για δουλειά απερίσπαστοι έχοντας λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα για ένα χρόνο μιας και θα λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους .
Οι ανέμελες ημέρες γαλήνης με το φραπέ και τον Ελεύθερο Τύπο ανα χείρας τελείωσαν . Όλοι θα μάθετε να προσφέρετε στην κοινωνία και να είστε παραγωγικοί . Είναι το μάθημα που θα πάρετε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Α. Παπανδρέου και όταν με το καλο ανεβούμε και πάλι στην επιφάνεια και η Ελλάδα αποκτήσει το μεγαλείο της θα τον ευγνωμονήτε και εσείς .

Ανάρτηση Από τον Συνήγορος του Πα.Σο.Κ. 
στο ΠΑ.ΣΟ.Κ ή Τέφρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive