Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τι κάνει με τα λεφτά μας η Ελλαδική επαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας (ΠΣΑ);



Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και σκεφτείτε αν ο κάθε Γερουλάνος και η κάθε Διαμαντοπούλου είναι Έλληνες ή όχι. Μόνο ένας αλλογενής για να καταστρέψει την χώρα μας θα μπορούσε να κάνει αυτά που περιγράφονται παρακάτω. Εμείς από την ιστοσελίδα μας έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η συντριπτική πλειοψηφία της πολιτικής, οικονομικής και "πνευματικής" ολιγαρχίας στην νεοΕλλάδα παριστάνουν τους Έλληνες, αλλά δεν είναι. Είναι τουρκαλβανοί, εβραίοι και αράπηδες, δεν λείπουν και σκοπιανοί.
Όλοι αυτοί μαζί έχουν στήσει αυτό το μόρφωμα που το ονομάζουν ελληνική δημοκρατία και εργάζονται για την εξάλειψη του Ελληνικού Γένους.
Ας μας εξηγήσουν οι διαφωνούντες μαζί μας τι κίνητρα έχουν αυτά τα κυβερνητικά αποβράσματα για να αναστυλώνουν τα τζαμιά, οθωμανικά λουτρά και μνημεία, να προσλαμβάνουν 250 ιεροδιδασκάλων για να διδάσκουν κοράνι, να μην φορολογούν τους εβραίους. Και όλα αυτά στην εποχή της "βαθιάς οικονομικής κρίσης". 

Να πού δίνει τα λεφτά μας ο κ. Γερουλάνος!





Έλληνα φορολογούμενε, μπορεί να σου περικόψανε τον ήδη «πενιχρό» μισθό και τη σύνταξη, αλλά τουλάχιστον μπορείς να νιώθεις υπερήφανος, ότι πήγανε για καλό σκοπό... Για την αναστήλωση τζαμιών, οθωμανικών λουτρών και μνημείων!Απίστευτο; Kι όμως πραγματικό!!!  Μετά την κυρία Διαμαντοπούλου, που βρήκε από το πουθενά χρήματα για 250 νέες προσλήψεις ιεροδιδιδασκάλων για να διδάξουν το κοράνι στη Θράκη, έρχεται και ο «γνωστός και μη εξαιρετέος κολλητός» του πρωθυπουργού, κ. Παύλος Γερουλάνος, να κάνει τη διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive