Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Καρατζαφέρης, Εξωτερικοί δανεισμοί και... μονόδρομος του ΔΝΤ.

Σήμερα είδα άρθρο του γνωστού αντι-ΛΑ.Ο.Σ. συκοφάντη στοeglimatikotita.
Το άρθρο ξεκινάει με την ψευδή αναφορά για τον Καρατζαφέρη:
«Αλλά μιλούσε για "μονόδρομο ΔΝΤ"...!»
Όπως όμως όλοι μπορείτε να διαπιστώσετε, στο φύλλο της εφημερίδας Α1, σελίδες 20-21, της 24 Απριλίου 2010 (10 μέρες πριν το Μνημόνιο) ο Καρατζαφέρης λέει σαφώς (κ στη βουλή!) πως «...Το Δ.Ν.Τ. δεν είναι μονόδρομος». Δηλαδή ο γνωστός συκοφάντης, για άλλη μια φορά λέει ψέμματα στους αναγνώστες του.Ο γνωστός συκοφάντης, αξιοποιώντας μια ομιλία του Καρατζαφέρη η οποία αναφέρεται στην επίσκεψη του Παπανδρέου στην Ρωσία τον Φεβρουάριο - 3 μήνες πριν μπούμε στο ΔΝΤ - προσπαθεί με ερωτήσεις να περάσει το μήνυμα πως ο Καρατζαφέρης ήξερε πως μας δίναν λεφτά από αλλού αλλά δεν μιλούσε.

Αυτό που αγνοεί βέβαια είναι το ότι ο ίδιος ο Καρατζαφέρης, είχε χρησιμοποιήσει τα δικά του κονέ, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα 10 δις με χαμηλό επιτόκιο, προκειμένου να πάρουμε παράταση 3 μηνών. Αυτό το έχει πει στο παρελθόν στον κ. Αυτιά στην τηλεόραση, και μπορεί να επιβεβαιωθεί και από διάφορες αναφορές όπως η σχετική αναφορά που γίνεται στο zoomnews με ημερομηνία 7 Ιουλίου 2010 και τίτλο: Καρατζαφέρης προς ΠΑΣΟΚ: “Σας βολεύει η τρόικα”
«Ακόμα και εγώ σας είχα φέρει τον Υπ. Εξωτερικών χώρας της Μ. Ανατολής που έδινε 10 δισ. ευρώ με επιτόκιο 3,5% για 10 χρόνια και αδιαφορήσατε»

Μάλιστα, σε αυτά που είπε τώρα ο Καρατζαφέρης και αξιοποιεί ο γνωστός συκοφάντης, λέει σαφώς ότι:
«Όμως, δυστυχώς, η ακαμψία του κ. Παπανδρέου και η προσήλωση του στον αμερικανισμό, απέτρεψε αυτή την μεγάλη είσοδο.»

Αναρωτιέται λοιπόν πονηρά ο συκοφάντης:
-ΓΙΑΤΙ δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΝΤ,αλλά τις απέρριπτε ο Τζέφρυ λόγω του φιλοαμερικανισμού του,όπως λέει σήμερα;
Μα όπως είδαμε, μέχρι πριν λίγες μέρες πριν το Μνημόνιο, ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επέμενε, πως ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....
Τώρα αν ο συκοφάντης είχε κλειστά τ' αυτιά του, ή κάνει πως τα είχε κλειστά για να πετάξει την λάσπη του, αυτό είναι δικό του θέμα, και φυσικά και των αναγνωστών του.
-ΓΙΑΤΙ αντί να κηρύξει ανένδοτο σε αυτή την πρωτοφανή εξαπάτηση των Ελλήνων μίλαγε για "μονόδρομο",λέγοντας μάλιστα ξεδιάντροπα πως "εγώ έφερα το ΔΝΤ στην Ελλάδα,κατόπιν ενημέρωσης μυστικών υπηρεσιών";
Το ΛΑ.Ο.Σ. από την αρχή έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης και του Παπανδρέου για διάφορα άλλα θέματα και μάλιστα από την αρχή ζήταγε να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση - και γι' αυτό χλευαζόταν από τους πολιτικάντιδες αντιπάλους του. Άρα ποιά είναι η εξαπάτηση; Το ότι δεν έκανε μπαϊράκι το γεγονός πως ο Παπανδρέου απέρριψε την πρόταση του Πούτιν, όταν καθημερινά γράφει και λέει πως ο Παπανδρέου απορρίπτει σοβαρές προτάσεις και μας οδηγεί καθημερινά προς το χειρότερο;...
Βέβαια, αναρωτιέται κανείς εδώ, γιατί η κατηγορία του συκοφάντη, περί πρωτοφανής εξαπάτησης, δεν στρέφεται και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που δεν έκαναν επίσης ανένδοτο αγώνα επειδή ο Παπανδρέου απέρριψε την πρόταση Πούτιν, αλλά στρέφεται μόνο κατά του Καρατζαφέρη;..

Δηλαδή, ο Καρατζαφέρης που εδώ και ένα χρόνο ζητάει να φύγει αυτή η κυβέρνηση από την εξουσία για ένα σωρό άλλους σοβαρότερους λόγους, κάνει πρωτοφανή εξαπάτηση, που δεν κατηγορεί τον Παπανδρέου πως δεν πήρε τα 25 δις (όταν τον έχει κατηγορήσει πως δεν πήρε ούτε τα δικά του 10 δις!), ενώ για όλους τους άλλους που δεν λένε τίποτα, είναι όλα εντάξει;
-ΓΙΑΤΙ δεν είπε την αλήθεια ΕΣΤΩ μετά την υπαγωγή μας στο Ταμείο,αλλά περίμενε να την αποκαλύψει ο Σαββίδης;
Φυσικά ο συκοφάντης εδώ, παραλείπει να μας πει αυτός ποιά είναι η αλήθεια:
«Φώναζα όλο το 8μηνο αγαπητέ κ. συνάδελφε για επενδύσεις. Έφερα βράδυ με ιδιωτική πτήση τον Υπουργό Εξωτερικών μεγάλης ανατολικής χώρας και συμφώνησα μαζί του 10 δισ. για 10 χρόνια με 3%. Και τον έστειλα στο Μαξίμου. Και το Μαξίμου δεν το συζήτησε καθόλου. Όταν φτάσαμε εις τη Βουλή μέσα, ρώτησα τον αξιότιμο κ. Σαμαρά όπως και ανθρώπους της αριστεράς αν υπάρχει εναλλακτική λύση; Υπάρχουν λεφτά; Ξέρει κάποιος έναν τρόπο; Φώναζα μία, δύο, πέντε φορές. Παραπέμπω στα πρακτικά.»

Σαφώς, την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου (και όχι 3 μήνες πριν που ο Παπανδρέου αγνόησε την πρόταση Πούτιν, όπως και την πρόταση Καρατζαφέρη!), ο Καρατζαφέρης ρώτησε αν υπάρχουν εναλλακτικές για να μην πτωχεύσει η χώρα, όπως τα είχε καταφέρει ο Παπανδρέου, έχοντας απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις. Φυσικά εκείνη την μέρα, δεν υπήρχαν χρήματα!

Το ΛΑ.Ο.Σ. επίσης έχει κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ, πως η απόφασή του να μας πάει στο ΔΝΤ ήταν προειλλημένη.

Η αλήθεια επίσης, την οποία αποκρύπτει επιμελώς ο συκοφάντης, είναι ότι:
«Να θυμίσω ότι το Δ.Ν.Τ μας δανείζει με χαμηλό επιτόκιο (γύρω στο 2-3%) ενώ τα υπόλοιπα μέρη της Τρόϊκας (Ευρωπαίκή Ένωση) μας δανείζουν με 5,2% (6,2% πριν λίγο καιρό).».. Δηλαδή το ΔΝΤ (και όχι η άλλοι δύο εταίροι που μας πήγε ο Παπανδρέου) δάνειζε με το ίδιο επιτόκιο που θα δάνειζε και ο Πούτιν.
-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ο "μεγαλοδημοσιογράφος" και "ο άνθρωπος του Πούτιν" που συνάντησε στο Λαγονήσι;
Νομίζω αυτό είναι αδιάφορο.
-ΓΙΑΤΙ αφού ήξερε την αλήθεια,τουλάχιστον δεν μάζευε ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ,μνημονιακούς τηλεπώληδες και λοιπά χαμερπή τσιράκια,που έβριζαν όσους επέμεναν ότι το ΔΝΤ δεν ήταν μονόδρομος;
Από την στιγμή που ο ίδιος ο Καρατζαφέρης, ακόμα και όταν ο Παπανδρέου είχε απορρίψει τις προτάσεις δανεισμού, επέμενε πως η Τρόικα δεν είναι μονόδρομος, η ερώτηση αυτή, είναι απλά εκτός πραγματικότητας.

Το ΔΝΤ έγινε μονόδρομος, από την στιγμή που η κυβέρνηση απόκλεισε κάθε δυνατή διέξοδο για οποιαδήποτε άλλη λύση. Από την στιγμή που ο Καρατζαφέρης ρώτησε στην βουλή: «υπάρχει άλλος τρόπος για να βρούμε λεφτά;» και κανείς δεν πρόσφερε λύση, τότε η μόνη λύση ήταν το ΔΝΤ.

Εκτός φυσικά κι αν ο αντι-ΛΑΟΣ συκοφάντης, πιστεύει πως επειδή η Ρωσία πρόσφερε χρήματα τον Φεβρουάριο τα οποία αρνήθηκε ο Παπανδρέου, τον Μάϊος που δεν είχαμε αυτά τα χρήματα και που είχε ροκανιστεί όλος αυτός ο χρόνος των διαπραγματεύσεων και είχαν απορριφθεί από τον παπανδρέου όλες οι προτάσεις για δανεισμό εκτός Τρόικας, υπήρχε άλλος δρόμος.

Τέλος, για να μιλήσω στην γλώσσα του συκοφάντη, ο γνωστός συκοφάντης κλείνει με τις φράσεις:

«Όσο για τον Καρατζαφέρη:Παρότι εννοείται πως συμφωνούμε απόλυτα στην ανάγκη ελληνορωσικής προσέγγισης,του υπενθυμίζουμε πως κάποιος που αρνείται το συμφέρον της χώρας του,είναι ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Κάποιος όμως που ΚΑΙ το αρνείται ΚΑΙ παραπληροφορεί ΚΑΙ κρύβει την αλήθεια ενώ την ξέρει,είναι ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ!»

Συνεπώς, κατά τα λεγόμενά του, αφού ο Παπανδρέου (ως ενόχος εσχάτης προδοσίας), απέκλεισε κάθε άλλη διέξοδο για την επιβίωση της χώρας πέρα από το ΔΝΤ, όποιος αρνήθηκε το ΔΝΤ ως μοναδική λύση εκείνης της στιγμής για το συμφέρον της χώρας είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Δηλαδή όποιος γνωρίζει, πως ο Παπανδρέου μας πήγε με το ζόρι στο δίλημμα Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ, και παρότι το γνωρίζει ότι το δίλημμα αυτό την 6η Μαΐου 2010 ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (αφού η κυβέρνηση ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ), στηρίζει την άποψη της ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ της χώρας (δηλαδή ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ), είναι ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Όπως ο συγκεκριμένος συκοφάντης και οι όμοιοί του. Πόσο μάλιστα όταν γνωρίζει καλά, πως το Μνημόνιο ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά ΔΙΝΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Το γεγονός μάλιστα, πως αποκρύπτει τα όσα λένε όσοι ενέργησαν ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, με καταγγελίες κατά της κυβέρνησης, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, αλλά και ιδίων κινήσεις για να βρούν χρήματα (10 δις), και τους κατηγορεί ΑΥΤΟΥΣ ως ενόχους, - δηλαδή κατηγορεί ασυστόλως και με ψεύδη όσους ενέργησαν με κάθε τρόπο υπερ του συμφέροντος της χώρας τους, ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΟΧΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive