Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ισλαμική τρέλα οι σχεδόν 100 νεκροί στη Νορβηγία; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο


Χθες στη Νορβηγία έγιναν δύο επιθέσεις. Η μία με βόμβα σε κυβερνητικά κτίρια στην πρωτεύουσα της χώρας Όσλο, που σκότωσε 7 άτομα και η άλλη, με επίθεση σε συγκέντρωση της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος όπου ένας άνθρωπος, μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό, άρχισε να πυροβολεί εναντίον του πλήθους και σκότωσε τουλάχιστον 84 άτομα (!).
Για τις επιθέσεις συνελήφθη ένας..

 32χρονος Νορβηγός, που είναι ..ακροδεξιός. Η αστυνομία "βλέπει" τον ίδιο άνθρωπο πίσω και από τις δύο επιθέσεις.
Η κοινή γνώμη δεν πείθεται από τη σύλληψη και πιστεύει ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις, οι οποίες άλλωστε είχαν προειδοποιήσει την κυβέρνηση με τον σαφέστατο τρόπο, που θα δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί.
Το βίντεο είναι από διαδήλωση μουσουλμάνων στο Όσλο, μετά τη δημοσίευση των περίφημων σκίτσων που "πρόσβαλλαν τον Μωάμεθ" στην εφημερίδα του Όσλο VK (δείτε τα 12 αυτά σκίτσα εδώ και το site της εφημερίδας εδώ).
Επαναλαμβάνουμε ότι οι Νορβηγικές αρχές δεν έχουν συνδέσει επισήμως τις επιθέσεις με Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις (λογικό, αφού δεν θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να διεγείρουν αντιμουσουλμανικά αισθήματα, που θα προκαλέσουν ταραχές. Η λύση του "μοναχικού ακροδεξιού τρελού" βολεύει καλύτερα κι ας μην έχει έρεισμα στη λογική).

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive